Haberler

Ordu'da sağanak yağış etkili oldu: Bazı evleri su bastı

Güncelleme:

Ordu'nun Ünye ilçesinde etkili olan sağanak yağışı sonrası cadde ve ara sokaklarda yoğun yağmur suyu birikintisi oluşurken, bazı evleri ise bazı evleri su bastı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde etkili olan sağanak yağışı sonrası cadde ve ara sokaklarda yoğun yağmur suyu birikintisi oluşurken, bazı evleri ise bazı evleri su bastı.

Karadeniz Bölgesi genelinde meteoroloji ve Ordu Valiliği tarafından yapılan uyarıların ardından bugün Ünye genelinde sağanak yağış etkili oldu. Yaklaşık 2 saat süren ve özellikle cadde ve ara sokaklarda yoğun yağmur suyu birikintisinin meydana geldiği yağışta, bir yandan sürücüler zor anlar yaşarken diğer yandan bazı evleri su bastı. Öte yandan hala Ordu ve ilçeleri genelinde etkili olan sağanak yağış için valilik uyarılarına devam ederken, vatandaşlara ise tedbirli olunması çağrısında bulunuldu.

"HEYELAN VE SEL RİSKİ KONUSUNDA VATANDAŞ UYARILDI"

Ordu Valisi Tuncay Sonel tarafından etkili olan yağış için vatandaşlar uyarıldı. Vali Tuncay Sonel yaptığı açıklamada, "Kıymetli Ordulu hemşehrilerimiz; bu gece ve yarın ilimiz genelinde şiddetli yağışlar beklendiğinden 19 ilçemizde sel ve heyelan riskine karşı tedbirlerimizi alalım. Lütfen dikkatli olalım" dedi.

"BAZI EVLERİ SU BASTI, TABAKHANE DERESİ SUYU YARIYA ÇIKTI"

İlçe merkezinde etkili olan sağanak yağış sonrası, Kaledere Mahallesi, Fevzi Çakmak mahallelerinde bazı evleri su bastı. Diğer yandan Tabakhane Deresi'nin suyu yarıya çıkarken, iş yerlerinde çalışan vatandaşlar ise su birikintisine karşı tedbirlerini aldı. Bazı vatandaşlar da iş yerini temizleme çalışması gerçekleştirdi.

(Ümit Güngör/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Bölgesi Hisarcık Ünye Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title