Haberler

Ordu'da "İzdes" Projesi Toplantısı

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, "Vatandaşla empati yaparak karşılıklı daha etkin ve kaliteli, direkt vatandaşlara hizmetleri ulaştıracak bir sürecin geliştirilmesini sağlamayı hedefliyoruz.

İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, "Vatandaşla empati yaparak karşılıklı daha etkin ve kaliteli, direkt vatandaşlara hizmetleri ulaştıracak bir sürecin geliştirilmesini sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

Erdil, Bakanlığın uygulamaya koyduğu İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) projesi kapsamında Ordu Ticaret ve Sanayi Odasında (OTSO) sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Burada konuşan Erdil, proje doğrultusunda, Bakanlığın verdiği hizmetlerin kalitesini yerinde görmeyi ve bürokrasinin oluşturduğu yükler ile işleyişteki aksaklıkları izlemeyi amaçladıklarını söyledi.

Vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile çalıştıklarını dile getiren Erdil, "Bu anlamda Bakanlığımızın özellikle ürettiği hizmetleri yerinde görmek istiyoruz. Değerlendirmeleri almak ve o değerlendirmelerle karşılıklı bir iyileştirme süreci geliştirmeyi amaçlıyoruz." diye konuştu.

Erdil, her şeyden önce dinlemenin kendileri açısından önem arz ettiğini vurgulayarak şöyle konuştu:

"Yeni yönetişim sistemi, Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi bütün kurumları bu anlamda dönüşümünü sağlayacaktır. Dinleme odaklı, vatandaşla empati yaparak karşılıklı daha etkin ve kaliteli, direkt vatandaşlara hizmetleri ulaştıracak bir sürecin geliştirilmesini sağlamayı hedefliyoruz. Bu çerçevede biz bütün müsteşar yardımcılarıyla İçişleri Bakanlığımızın hizmetlerini sahada taraflarla vatandaşla iletişim kurarak yerinde görüyoruz. Vatandaşları dinleme ve onların değerlendirmelerini alma çerçevesinde arkadaşlarımızla Türkiye'yi il il dolaşıyoruz."

İllerdeki değerlendirmelerin bir kısmını hemen sisteme yansıttıklarını anlatan Erdil, diğer kısmını da değerlendirme sürecinden geçirip uygulamaya yansıtmaya çalışacaklarını belirtti.

Eğitim, asayiş, uyuşturucu ile mücadele, güvenliğin sağlanması, bölgesel, yerel istikrarın sağlanması konusunda hizmetler verdiklerini aktaran Erdil, şunları kaydetti:

"Bunu, valilerimizin yaptığı halk toplantıları, ekonomik değerlendirme toplantıları, jandarma ve emniyet müdürlüklerimizin verdiği hizmetler, muhtarların hizmetleri ve onlara yönelik verilen hizmetler, mali yönetimlere ilişkin verilen hizmetler kapsıyor. Bu çerçevede biz bize bugün burada bir sohbet yapacağız. Eksik aramak veya eleştirmek değil, daha çok bir pozitif enerjiyi oluşturarak paylaşım yapacağız. Değerlendirmelerimizi, izlenimlerimizi üreteceğiz."

Konuşmanın ardından basına kapalı bölümde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, bakanlığın oluşturduğu heyetin yanı sıra OTSO Başkanı Servet Şahin ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title