Haberler

Ordu'da İlçelere Doğal Gaz Müjdesi

Ordu'da ilçelere doğal gaz müjdesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz :

"İnşallah doğal gaz bu yıl ilimizde, özellikle nüfusun yoğun olduğu Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerimizde geniş alanları kapsayarak bir nimete dönüşecek"

ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017'yi alt yapı sorunlarından kurtulma yılı olarak ilan ettiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, bu çerçevede Büyükşehir Belediyesinin çalışma alanlarından biri olan doğal gazla ilgili firma yetkilileriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Planlanan çalışmalarla birlikte doğal gaz hizmet ağının daha da genişleyeceğinin müjdesini veren Başkan Yılmaz, "2017 ve 2018 yıllarında Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerimizde daha geniş alanlara ulaşacak olan doğal gaz nimeti, vatandaşlarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürecek" dedi.

Başkan Enver Yılmaz, 2017 ve 2018 yılları için planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ünye'de ilk doğalgaz 15 Haziran'da

Ünye ilçesinde Kaledere, Çınarcık ve Atatürk Mahallelerine daha önceden doğalgaz verildiğini ancak abonelik işlemlerinin yapılamadığını belirten Yılmaz, "Ayın 15'inden itibaren abonelik işlemlerinin başvurusu kabul edilecek ve Ünyeli hemşehrilerimiz doğal gazı fiilen kullanmaya başlayacak. Aynı zamanda bu yıl Ünye Otogarı ve Ünye İtfaiyesinin de içinde bulunduğu alana kadar doğal gaz verilmesi hususunda tam anlamıyla mutabakata vardık" dedi.

Fatsa OSB'ye doğal gaz verilecek

Fatsa ilçesinde sürdürülen doğal gaz çalışmalarının Dolunay ve Evkaf Mahalleleri başta olmak üzere şehrin iç noktalarına kadar ulaştığını kaydeden Yılmaz, "Bu çerçevede Fatsa Organize Sanayi Bölgesine doğal gaz verme konusunu konuştuk ve çözdük. Fatsa OSB'ye de 2017 yılı itibarıyla doğal gaz verilecek" diye konuştu.

Kabadüz'e doğal gaz müjdesi

Enver Yılmaz, Kabadüz ilçesine doğalgaz müjdesi vererek şöyle konuştu: "EPDK'nın almış olduğu karar çerçevesinde, doğal gaz boru hatlarının geçmiş olduğu ilçelere de doğal gazın verilmesine yönelik talepler var. Geçen meclis toplantısında doğal gaz ana borusunun Kabadüz ilçesinden geçmesi sebebiyle Kabadüz ilçesine de doğal gaz verilmesine evet demiştik. Sadece Kabadüz'e değil, kayak tesisimizin açılmasının ardından yani bu yıl sonu itibarıyla orada da ciddi bir doğal gaz ihtiyacı doğabileceği düşüncesiyle hareket ederek Çambaşı'na da doğal gaz verilmesi talebinde bulunmuştuk. Bu çerçevede inşallah AKSA Doğal Gaz firması, hem kayak tesisimize hem de Kabadüz ilçemize doğal gaz verilmesine ilişkin gerekli taahhüdü bize verdi"

Kumbaşı'na doğalgaz

Başkan Yılmaz, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi sakinlerininde doğalgaz talebinde bulunduğunu ifade ederek, "Allah izin verirse 2018 yılında doğal gazı Kumbaşı'nın da tamamına götürmüş olacağız. Kumbaşılı hemşehrilerimize de bu mahiyette müjdeyi vermek isterim. İnşallah doğalgaz bu yıl ilimizde, özellikle nüfusun yoğun olduğu Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerimizde geniş alanları kapsayarak bir nimete dönüşecek" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Fatsa Ünye Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title