Haberler

Ordu'da "Hdp" Gerginliği

Ordu’da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü ve beraberindekilere bir grup tepki gösterdi.

Ordu'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü ve beraberindekilere bir grup tepki gösterdi.

Kürkçü ve beraberindekiler Ordu'da parti binasına tulum ve davul zurna eşliğinde yürüdü. Kürkçü, parti binası önünde yaptığı açıklamada, " Ordu'daki bu sıcak karşılamadan ötürü hem halkımıza hem arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Burada yerel yönetim kampanyamızın ilk büyük adımlarından birini atıyoruz. Ordu halkı ile adaylarımızı bir kere daha tanıştırıyoruz. Karadeniz'deki gezimize Samsun'dan başladık. Samsun'daki mükemmel karşılama dostça ilişkiler cesaretimizi be ümidimizi daha çok artırdı. Ordu'ya geldiğimiz dakikadan beride gördüğümüz sıcak ilgi halktan gördüğümüz yakınlık yol boyunca geçtiğimiz her yerde gösterilen sempatiyi çok büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Türkiye'nin iki yakasını hiçbir zaman bir yere gelmemiş yakalarını bir araya getirmek halkın halklarımızın yeniden bir birleriyle ortaklaşa yaşam inşa etmesi için tarihi bir yürüyüş başlattık. Bu yürüyüşe devam edeceğiz. Bu yürüyüşten hiç kimse bizi saptıramayacak" dedi.

Kürkçü'nün açıklama yaptığı sırada bir grup HDP grubuna tepki gösterdi. Olay yerine çok sayıda emniyet ekibi sevk edildi. Parti binası önünde gergin bekleyiş sürüyor. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Ertuğrul Kürkçü Samsun Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500

Yorumlar (13)

HOŞT HOŞT ERMENİLERfall2255@hotmail.com:

BURASI KARADENİZ ÇIKIŞ YOK

12
3
yanıtYanıtla
edirnelihulisi-deniz-demir@hotmail.com:

helal olsun ordululara bunlar türk milletini ne zannettiler bu kadar şehit verildi biz unuttukmu edirnede halkıda aynısını yaptı türk milleti bu hainleri hiç bir zaman unutmayacaktır taki imralıdaki hain asılana dek

9
3
yanıtYanıtla
*SAYIN APO BEBEK KATILLERIxavierlegrand60@hot:

BDP HDP BEBEK KATILLERIDIR VE VATAN HAYINLERIDIR PKK CILAR !!!!!!

8
3
yanıtYanıtla
ardaMESE.FATMA@GEMEIL.IT:

seni dogoran anan utansin.bir gunde utanir umarim............

yanıt0
yanıt0
aaamustafa@hotmail.com:

faşist bir saldırı kınıyorum

1
8
yanıtYanıtla
aykut yılmazaykutsinanyilmaz@hotmail.com:

ulann ne hoş karşılamasıı beeeee su haberı yazzan arkadaş adam gibi doğruları yazzz

5
1
yanıtYanıtla
ülkücülerecetinyan@outlook.com:

karadenizli, laz, türk arkadaşlar derdiniz bayraksa parti binalarımıza bayrak asalım biz sorun etmiyoruz ama böyle yaparak o bayrağın anlamını kötülüyorsunuz. hdp solcu sağcı bir parti değil bir halk partisidir. sizler de ordu için bir şeyler yapmak istiyorsanız böyle yapmayın. artık bu görüntüler bitsin el ele vermek mi iyi bu görüntüler mi iyi?

2
3
yanıtYanıtla
alpercebirsel_01@hotmail.com:

ne kadar katılmasam da çok güzel bir yorum yazmışsın arkadaşım.Tamam da bu sizin genel başkanınızın tokat attığı polis ne olacak bunca şehit ne olacak.İstediklerimizi verin yokse gerilla vuracak tehditleriniz ne olacak.Bir de demişsinya bayraksa asalım diye güldüm gerçekten hadi bi dene yaa bugün git sen heralde bu işlerin içinde bir arkadaşsın deki partidekilere arkadaşlar biz bu topraklara yaşamıyomuyuz bu devletin bir bayrağı yok mu yaa ne olacak biz de bayrak asalım diye bir söyle bakalım ne yapıyolar seni.sonra senle tekrar yazışalım

yanıt0
yanıt0
Murathan Ateşoğlumrthnatsgl@hotmail.com:

Burada mevzu bahis kürt Türk Laz olayı değil. Ben de Orduluyum. doğu batı ayırt etmeksizin çok arkadaşım var. hepsini de çok seviyorum. burada ki mevzu, ülkeme, birliğimize, dirliğimize, bayrağımıza zarar vermeye çalışan, o gruplaradır. ha bdp ha dtp ha hdp. hepsinin ne olduğu belli iken, bize demokrasiden bahsetmeyiniz. kürt de Laz da Türk te hepimiz kardeşiz. Müslümanız. Ama bayrağıma vatanıma milletime göz diken, Türk te düşmanım kürt de düşmanım. bunlar bölücüdür. Göz var nizam var. Allah TÜRK'ü korusun.

3
0
yanıtYanıtla
ORDUNARYUSkaptan33@hotmail.com:

LAZI KÜRDÜ ÇERKEZİ TÜRKÜ HEPİMİZ TÜRK KİMLİĞİ ALTINDAYIZ TEPKİLER ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNE ZARAR VERMEYE TERÖRİSTLERLE BİRLİK OLANLARADIR BENİM ÇOK KÜRT ARKADAŞIM VAR KARDEŞİM DİYE HİTAP EDERİZ BİRBİRİMİZE ONLARDA ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNE ZARAR VERMEYE ÇALIŞAN BİR AVUÇ ÇAPULCUYA KARŞILAR ORDU İNSANI MİSAFİR PERVER MODERN ÜLKESİNİ SEVEN BAYRAĞINA TAPAN İNSANLARDIR TÜRKİYE BİR BÜTÜNDÜR TÜRKİYE CUHURİYETİDİR BU ÜLKEDE KÜRDÜDE ÜLKEYİ YÖNETİYOR TÜRKÜDE DERTLERİNİ ANLAMIYORUM KİMSE HAİNLİK YAPMASIN BU ÜLKE HEPİMİN ATALARI TARAFINDAN OMUZ OMUZA MÜCADELE VEREREK KAZANILMIŞTIR UNUTMAYALIM

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title