Haberler

Ordu'da Çiftçilere 'Pat Pat' Dağıtıldı

Ordu'nun Gölköy İlçesinde Sosyal Riski Azaltma Projesi (Srap) Kapsamında Çiftçilere 'Pat Pat' Tabir Edilen El Traktörü Dağıtıldı.

Ordu'nun Gölköy ilçesinde Sosyal Riski Azaltma Projesi (SRAP) kapsamında çiftçilere 'pat pat' tabir edilen el traktörü dağıtıldı.

Kırsal ve kentsel alanlarda yaşayan yoksul vatandaşların üretim sürecine katılmalarını sağlamak, sürekli bir işe sahip olmaları ve hayat standartlarının yükseltilmesi için uygulamaya konulan SRAP kapsamında desteklemeler devam ediyor. Proje ağırlıklı süt sığırcılığı, besi sığırcılığı, koyunculuk ve köy kooperatiflerine verilen desteklemelerden oluşuyor. Proje kapsamında Gölköy ilçesinde 10 çiftçiye 'pat pat' tabir edilen el traktörleri düzenlenen törenle dağıtıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi

Güler'in de katıldığı törende, el traktörlerini alan çiftçiler, kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı teşekkür ettiler.

(MAK-MD-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title