Haberler

Ordu'da Basın İlan Kurumu Müdürü Yürekli'ye Veda

Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli'nin tayini dolayısıyla veda programı düzenlendi.

Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Murat Yürekli'nin tayini dolayısıyla veda programı düzenlendi.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğince bir otelde gerçekleştirilen programda, Denizli'ye tayini çıkan Yürekli ile basın mensupları bir araya geldi.

Dernek başkanı Erdoğan Erişen, gazeteciler adına Yürekli'ye yeni görev yerinde başarılar diledi.

Kendisiyle Ordu'da iyi bir dönem geçirdiğini dile getiren Erişen, "Yerel basının genel manada güçlenmesi, kaçak ilanların geri dönüşü konusunda hem iyi bir çalışma sergiledi hem de bizlerin arasında kurumla iyi bir köprü oldu. Kendisine üzüldük ama iyi bir yerde de yeniden aynı görevi başarıyla sürdüreceğine inancımız her zaman tam, yanındayız. Kendisine yeni görevinde hepimiz adına başarılar diliyorum." dedi.

Yürekli ise Ordu'da 2016 yılında göreve başladığını, güzel bir camiayla çalışma fırsatı bulduğunu söyledi.

Anadolu'da birçok kentte çalıştığını anlatan Yürekli, "Bir meslektaşınız olarak Ordu'ya geldikten sonra çok harika bir camia ile karşılaştım. İlçeleriyle, merkeziyle medya açısından dinamik bir şehir. Bana kalırsa Anadolu medyasının yerel gazetecilik noktasında, en azından anlayışı bakımından ciddi anlamda mihmandarlık özelliğine sahip bir şehir." diye konuştu.

Basın İlan Kurumu Müdürü olarak herkesle iletişimi en üst seviyede tutma gayretinde olduğunu aktaran Yürekli, programa katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Yürekli'ye çeşitli hediyeler verildi.

Programa Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Şahin Sevinç, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk ile kentte görev yapan basın mensupları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title