Haberler

Ordu'da Asfalt Yol Çalışması

Ordu Büyükşehir Belediyesince, il genelinde bin 370 kilometrelik yolun asfaltlandığı bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesince, il genelinde bin 370 kilometrelik yolun asfaltlandığı bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, yolla ilgili devrim niteliğinde çalışmalara imza attıklarını belirtti.

Orduluların yolu açık olsun diye çalışmalara aralıksız devam ettiklerini vurgulayan Yılmaz, "Göreve geldiğimizde en acil çözüm bekleyen sorunlardan biri olan yol konusunda ekiplerimiz gece gündüz ve yaz kış demeden çalışıyor. Yolla ilgili yerel yönetimler tarihinin en büyük ulaşım hamlesini başlatarak devrim niteliğinde çalışmalara imza atan bir Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe merkezleri ve grup yollarımızı sıcak asfaltla buluşturduk." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, çamurdan geçilmeyen mahalle yollarını asfaltlayarak vatandaşlara konforlu ulaşım imkanı sunduklarını aktardı.

Türkiye'nin en uzun yol ağına sahip Ordu ilinde şimdiye kadar bin 370 kilometre asfalt yaptıklarına dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"2014 yılından bu yana yaptığımız çalışmalar kapsamında, şimdiye kadar 520 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere toplam bin 370 kilometre asfalt yol çalışması yaptık. Arazi şartlarının uygun olmadığı yerlerde 35 kilometre beton yol yaparken, 900 kilometre yeni yol açma ve yol genişletme, 5 bin 711 kilometre stabilize yol, 14 bin 120 kilometre reglaj, 8 bin 767 kilometre hendek temizliği, 4 bin kilometre asfalt yama ve 40 bin metrekare parke yol çalışması gerçekleştirdik."

Kaynak: AA / Güncel

Enver Yılmaz Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title