Haberler

Ordu'da Asfalt Rekoru

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkiye’nin en fazla sıcak asfalt döken Belediyesi olduklarını belirterek, “Sıcak asfalt döşediğimiz yolun uzunluğu Edirne’yi geçti, Viyana’ya ulaştı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkiye'nin en fazla sıcak asfalt döken Belediyesi olduklarını belirterek, "Sıcak asfalt döşediğimiz yolun uzunluğu Edirne'yi geçti, Viyana'ya ulaştı. Yılsonuna kadarki hedefimiz, bin 700 km olup bunun da 800 km'si sıcak asfalt olacak" dedi.

Yaptıkları yatırımlar sayesinde Ordu'nun model bir il olma yolunda ilerlediğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, "Gelişen ve büyüyen, geriye göç alan ve nüfusu artan bir Büyükşehiriz. Kendi imkanlarıyla model bir il olma yolunda ilerliyoruz. 2018 yılına kadar alt yapı ile uğraştık ve artık üst yapıyı inşa ediyoruz. Şu anda Türkiye'de en fazla sıcak asfalt döken Büyükşehir Belediyesiyiz. Yaptığımız yolun uzunluğu Edirne'yi geçti, Viyana'ya ulaştı. Yılsonuna kadarki hedefimiz, bin 700 km olup bunun da 800 km'si sıcak asfalt olacak. Bundan sonra Ordu daha konforlu bir şehir olacak. Ankara ve İstanbul gibi il dışından gelenler, Ordu'nun geldiği durumu daha iyi mukayese edebiliyor" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, bahanelerin arkasına sığınmadıklarını ve yapacağız dedikleri şeyleri yaptıklarını ifade ederek, "Bizim görevimiz, hükümetimizle birlikte ilimizdeki eksiklikleri tamamlamak. Birtakım bahanelerin arkasına sığınmayacak ve popülist politika yapmayacağız. Reel olacağız ve gerçekler neyse onları da vatandaşlarımızla paylaşacağız. Şimdiye kadar hep paylaştık, şeffaf olduk ve doğru neyse onu söyledik. Şunu yapacağız dedik ve yaptık, olması mümkün olmayanı da söyledik. Hem yerel yönetimler olarak hem de hükümetimiz olarak verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Bundan sonra yaşanabilir ve ekonomisi daha düzgün bir il haline geleceğiz. Hükümetimiz tarafından Ordu'ya havalimanı, üniversite, yollar, yurtlar vb. bütün yatırımlar yapıldı. Bundan sonra yapılacak olan şey, bu şehirde huzur içerisinde yaşamak, dünya lideri Cumhurbaşkanımızın arkasında durmak ve onun himayesinde ülkemize çağ atlatmak" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Enver Yılmaz Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title