Haberler

Ordu'da 24 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı

- Ordu'da 24 kişi boğulmaktan kurtarıldıORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi yaşamla ölüm arasında 24 kişiyi hayata döndürdü.

- Ordu'da 24 kişi boğulmaktan kurtarıldı

ORDU - Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi yaşamla ölüm arasında 24 kişiyi hayata döndürdü.

Plajlarda yeni sezon için 18 Haziran'dan itibaren hizmet vermeye başlayan cankurtaranlar kısa sürede boğulma tehlikesi yaşanan sayıya dikkat çekerek, serinlemek için sahillerde suya giren vatandaşları kıyıdan belli bir mesafe uzaklıkta suya yerleştirilmiş güvenlik şeritlerini geçmemeleri konusunda uyardılar.

13 plajda hizmet veriliyor

Altınordu, Fatsa, Ünye, Perşembe ve Gülyalı ilçelerinde bulunan plajlarda hizmet veren Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı OSKEM ekipleri Karadeniz bölgesinde en çok mavi bayraklı plaja sahip Ordu'da 3'ü kadınlar plajı olmak üzere toplam 13 plajda 60 personel, 3 adet jet ski ve 2 adet zodyak bot ile su kazalarını engelleme hizmeti veriyor.

16 Eylül tarihine kadar saat 10.30 ile 19.00 aralığında hizmet verecek OSKEM Altınordu ilçesinde Akyazı Plajı (Kültür Sanat Merkezi Karşısı), Akyazı Halk Plajı (Üniversite Uygulama Oteli Karşısı), Mavi Bayraklı Cumhuriyet Mahallesi Plajı, Kumbaşı Mavi Bayraklı Plaj; Perşembe ilçesinde Efirli Kadınlar Plajı ve Çaka Plajı; Fatsa ilçesinde Dolunay Çamlık Plajı, Kadınlar Plajı, Bolaman Mavi Bayraklı Plajı; Ünye ilçesinde Mavi Bayraklı Kırkevler Plajı, Kadınlar Plajı ve Çınarsuyu Yunus Emre Kuruluş Kampı ile Gülyalı Tepealtı Halk Plajı'nda vatandaşların can güvenliğini sağlayarak deniz aktivitelerini sorunsuz bir şekilde yapmasını sağlıyor.

2014 yılında hizmete başlayan Ordu Su Kazalarını Engelleme Merkezi tarafından bu sezona kadar 287 kişi boğulmaktan kurtarılarak büyük bir başarıya imza atılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title