Haberler

Ordu'da 16 Yaşındaki Çocuğun Ölümünde Büyük Şüphe

Ordu'da 16 yaşındaki çocuğun ölümünde büyük şüphe Olayda zehirlenen diğer 3 kişinin ise tedavileri sürüyor Yakınları, yemeklerine zehir atılmış olabileceğini iddia ettiORDU - Ordu'nun Akkuş ilçesi Salman Mahallesi'nde zehirlenerek hayatını kaybeden 16 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı.

Ordu'da 16 yaşındaki çocuğun ölümünde büyük şüphe

Olayda zehirlenen diğer 3 kişinin ise tedavileri sürüyor

Yakınları, yemeklerine zehir atılmış olabileceğini iddia etti

ORDU - Ordu'nun Akkuş ilçesi Salman Mahallesi'nde zehirlenerek hayatını kaybeden 16 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı. Olayda zehirlenen diğer 3 kişinin tedavileri sürerken yakınları, yemeklerine zehir atılmış olabileceğini iddia etti.

Samsun'un Canik ilçesinden kendi memleketleri olan Ordu'nun Akkuş ilçesi Salman Mahallesi Doruk mevkisindeki evlerine gelen Varlı ailesi hafta sonu fındık bahçesinde çalıştı. İki gün önce de ev yanında bulunan fındık bahçesinde çalışan aile, öğle vakti eve gelip yemek yemeye başladıkları sırada Şinasi Varlı rahatsızlandı. Tedirgin olan aile hemen 112'ye haber verdi. Yedikleri yemekten zehirlendikleri tahmin edilen aile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakımda tedavi edilirken, Şinasi Varlı hastaneye varmadan hayatını kaybetti.

"Karşı taraftan şüpheleniyoruz"

Bugün cenazesi olan Varlı ailesinin yakınlarından Aydın Varlı, "Bu aile gariban bir aile. Geçen yıl Ağustos ayında burada bir cinayet oldu. Faili olarak dayımı gösterdiler. Yani Şinasi'nin babasını. Ortada hiçbir delil yok ancak mahkeme devam ediyor, kesinlik kazanmadı. Karşı taraftan şüpheleniyoruz. Adaletin bir an önce tecelli etmesini bekliyoruz. Burada bu ilk değil. Bu aileye çok işkence yapıldı ancak sonuç alamadılar" dedi.

"Yemeklerine katılan çok etkili bir zehir"

Varlı ailesinin yakınlarından Gülbahar Günaydın ise olayın kesinlikle yemeklerine katılan çok etkili bir zehirden kaynaklandığını ileri sürerek, "Bu aileyi yok etmeye çalıştılar ama olmadı. Biz bir an önce devlet yetkililerinin bu olaya el atmasını ve derinden araştırılmasını istiyoruz. Şu anda Samsun'da hastanede yatan üç kişi daha var. Onların durumu da ağır" diye konuştu.

"Sorumluları bulunsun"

Ağabeyi Recep Varlı, "Burada herkes suçlu. Bu olayların buralara gelmemesi gerekiyordu. Bir an önce araştırma yapılıp gereken yapılsın. Kardeşim burada gencecik yaşında hayata gözlerini yumdu. Bunun sorumluları bulunsun" ifadelerini kullandı.

Baba Muhammet Varlı ise özel izinle cezaevinden çıkıp oğlunun cenazesine katıldı. Şinasi Varlı, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedildi.

Olayda zehirlenen anne Şehri Varlı (52), kardeşi Şakir Şen ve akrabaları Mesut Çamaoğlu'nun tedavileri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akkuş Ordu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title