Haberler

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler 'Ordu Tanıtım Günleri'ne katıldı

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu Tanıtım Günleri'ne katılarak, "İlçelerimizi, kültürümüzü, sanatımızı İstanbul'daki diğer vatandaşlarımıza tanıtacağız" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu Tanıtım Günleri'ne katılarak, "İlçelerimizi, kültürümüzü, sanatımızı İstanbul'daki diğer vatandaşlarımıza tanıtacağız" dedi.

İstanbul Yenikapı'da organize edilen Ordu Tanıtım Günleri başladı. Açılışa katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler stantları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların Ordu Büyükşehir Belediyesinin tanıtım standına ilgisi yoğun oldu. Stantta Ordu'nun yöresel tatlarından olan fındık, tereyağı, mısır ekmeği, bal gibi pek çok ürün ziyaretçilere tanıtıldı. Ordulu olan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de standı ziyaret etti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'e Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken tablo hediye etti.

"Ordu günlerinde hasret gidereceğiz"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, "Ordu'yu İstanbul'a getirdik. Çünkü İstanbul'da da Ordu'da olduğu kadar hemşerimiz var. Ordu günlerinde hasret gidereceğiz. İstanbul'daki Ordu'lu hemşeri nüfusumuz bazen 2'nci bazen 3'ncü sırada oluyor. Büyük bir Ordulu kitlesi var. Onlar yazın fındık için Ordu'dalardı. Şimdi de biz İstanbul'a geldik. Burada ilçelerimizi, kültürümüzü, sanatımızı İstanbul'daki diğer vatandaşlarımıza tanıtacağız. Dolayısıyla bizim için son derece mutluluk verici bir olay burada büyük bir kültür birikimi var. Bölgesel zenginliklerimizi Ordu'nun zenginliğini yiyeceklerini aynı zaman da sanat değerleri göstereceğiz. Ordu Belediyesi'nin 1930'dan beri devam eden bir yapısı var. Ordu'da sanata büyük önem veriliyor. Şiir, müzik aynı zamanda tarihi eserler açısından büyük bir zenginliğimiz var. Bu birlikteliği İstanbullumuza sunmak istedik. Bizim için mutlu bir gün" diye konuştu.

"Ordu'ya gidip geldikten sonra burayı bir daha gezmek istiyorum"

Edirneli Remziye Karaağaç, "Harika bir ortam harika bir güzellik Ordu'ya hiç gitmedim ama burayı gördükten sonra Ordu'ya gitmek istiyorum. Ordulu değilim şahsen Edirneliyim ama burayı gördükten sonra Ordu'ya aşık oldum. Önümüzdeki yaz Ordu'ya gidip geldikten sonra burayı bir daha gezmek istiyorum. Çünkü doğasını güzelliklerini kişilerini İstanbul'da yaşayan Ordulu ailelerden biliyorum. Ordu'ya birebir gidip her şeyi ile yaşamak istiyorum" dedi.

"Değişik tatlar tatmak için Ordu'ya gidemiyorsunuz ama Ordu ayağınıza geldi"

Siirtli Murat Levit ise "İstanbul'da böyle şeyler olması çok güzel. Orduluların buraya gelip kendi yöresel ürünlerini getirmesi çok güzel çünkü insanlar devamlı Ordu'ya gidemiyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz. Açılıştan sonra Ordu'nun yöresel ürünlerinden alacağız" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Hilmi Güler İstanbul Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title