Haberler

Ordu Ak Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler, Coşkuyla Karşılandı 1

Ak Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler, coşkuyla karşılandıAK Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Hilmi Güler, memleketi Ordu'da coşkulu kalabalık tarafından davul-zurna eşliğinde çiçeklerle karşılandı.

Ak Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler, coşkuyla karşılandı

AK Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Hilmi Güler, memleketi Ordu'da coşkulu kalabalık tarafından davul-zurna eşliğinde çiçeklerle karşılandı. Dr. Hilmi Güler, "Ordumuz zaten son derece itibarlı bir şehir. Bu itibarı ve güzelliği büyütmeye geldik. Bu bir sevda hareketi seferdir, Allah bizi mahçup etmesinö dedi.

Ak Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr.Hilmi Güler için Ordu-Giresun Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi. Karşılamaya, Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Ak Parti Ordu il Başkanı Halit Tomakin, Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe belediye başkanları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Boynuna mor beyaz Yeni Orduspor atkısı takılan ve çiçekle karşılanan Güler, vatandaşlarla tokalaştı.

'BU SEVGİYE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ'

Kendisini karşılamaya gelen herkese teşekkür eden Dr. Hilmi Güler, 'Bu büyük coşkuya teşekkür ediyorum. Bu sevgiye, coşkuya layık olmaya çalışacağız. Bir sefer başlatıyoruz, sevgi hareketi. Sevgiyi büyütmeye geldim. İnşallah sevgiyi merkeze alarak, kardeşlik türküleri söyleyerek kalkınma hareketi başlatacağız. Bunun temelinde sevgi ve inanç var. Bu çalışmayı birlikteyapacağız. Proje zaten bizim meselemiz. Birikimimizle halledeceğiz. Temel mesele sevgi ve gönül hareketi. Gönül köprüsü kurmaya geldik. Ordumuz zaten son derece itibarlı bir şehir. Bu itibarı ve güzelliği büyütmeye geldik. Bu bir sevda hareketi, seferdir, Allah bizi mahçup etmesin. Bu Ordu hareketi, aynı zamanda şunu ifade etmek istiyorum; ben yok, biz yok siz var. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Buradaki temel çalışmaların aslında olan geçmişteki bütün çalışmalara teşekkür ediyoruzö dedi.

'ORDU'YU YILDIZ BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ'

Havalimanı çıkışında parti otobüsü üzerine çıkarak kendisini karşılayan kalabalığa seslenen Hilmi Güler, 'Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Bir sevda hareketini, bir sevgi hareketini başlatıyoruz. Sevgiyi büyütmeye geldik ve bu güzel cuma gününde, bu güzel hareketi başlatıyoruz. Sizlerle beraber bu seferi başlatıyoruz. Zaten projeler bizim işimiz, projeleri zaten yapacağız. Ordu'yu bir yıldız şehir yapacağız. Ben yok, biz yok, sizler varsınız. Dolayısıyla buradaki bütün hareket size dönük olacak. Gençlere, hanımlara, dar gelirlilere ve hepinize birden. Dediğim gibi hiçbir ayrılık yok, biz sevgimizi büyütmeye geldik, sevdamızı büyütmeye geldik ve hayallerimizi gerçekleştirmeye geldik. Dolayısıyla bu güzel hareketi başlatmaya vesile olan cumhurbaşkanımıza da teşekkür ediyorum, hepinize selamları var. Hepimiz teker teker bu güzel davanın birer erleri olarak bu sevgiyi büyütmeye geldik ve bu amaçla beni size gönderdi, sevgisiyle gönderdi, sevdasıyla gönderdiö diye konuştu.

Davul zurna eşliğinde coşkulu kalabalığın 'Ordu seninle gurur duyuyor' sloganları eşliğinde havalimanından ayrılan Hilmi Güler, uzun araç kuyruğu eşliğinde karayoluyla ile kent merkezine hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Hilmi Güler Ak Parti Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title