Haberler

Ordu: Ak Parti Grup Başkanvekili Fatsa'dan Baykal'a Eleştiri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili ve Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, erken seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirdi.

Partisinin Ordu teşkilatının TESK Otel'de düzenlediği Danışma Toplantısı'na katılan Eyüp Fatsa, yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi. Cumhurbaşkanlığına AK Parti düşüncesi içindeki bir kimsenin seçilmemesi için gerginliklerden medet umulduğunu belirten Fatsa, "Devletin makamları, ele geçirme yerleri değildir. Devletin makamları, bu aziz millete hizmet yapılması gereken yerlerdir" dedi. Fatsa, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın 'AKP'li veya AKP düşüncesindeki bir kişi cumhurbaşkanı seçilmemeli' dediğini ileri sürerek, "Sayın Baykal'ın bizim için papatya falına bakmasına gerek yok. Baykal, bizim sicil amirimiz değildir. Biz gücü milletten alırız. 3.5 sene önce bu emaneti aldık. 1.5 sene sonra yani, toplam 5 sene sonra emaneti gider sahibine veririz, bu millet de gider emaneti layığına verir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title