Haberler

Ordu: AK Parti, Doğu Karadeniz Çevre Düzeni Planı'na Karşı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatihan Ünal, Kamuoyunda Büyük Tepkilere Sebep Olan Çevre ve Orman Bakanlığı Tarafından Hazırlanan 'Doğu Karadeniz Çevre Düzeni Planı'nda Ordu İli İlgili Planı Kesinlikle Kabul Etmeyeceklerini Açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanı Fatihan Ünal, kamuoyunda büyük tepkilere sebep olan Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Doğu Karadeniz Çevre Düzeni Planı'nda Ordu ili ilgili planı kesinlikle kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ünal, söz konusu planın henüz taslak aşamasında bir plan olduğunu belirtti. Ancak parti teşkilatı olarak kendilerinin de bu planı kabul etmeyeceklerini ifade eden Ünal, "Plana şiddetle karşı olduğumuzu yetkililere ilettik. Ordu'nun bütün kesimleri plana tepkisini ortaya koymuştur. Bundan son derece memnunuz. Yasası çıktığı halde üniversitenin planda yer almayışı, çevre yolu, Türkiye'nin en uzun tüneli olan Bolaman-Perşembe otoyolu dikkate alınmamış. Ordu'nun gelişim alanı da son derece küçük gösterilmiştir. Ordu'nun geleceği adına son derece ciddi hatalar yapmışlardır. Bu konuyu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımıza ilettim. O da bu konuyu şiddetle kınadı ve gerekli müdahaleyi yapacağını söyledi" dedi.

Ordu'nun kaderiyle kimseye oynatmayacaklarını ifade eden Ünal, geçmiş yıllarda yapılan DOKAP (Doğu Karadeniz Kalkınma Planı) planına da dikkat çekti. Bu planda da Ordu'nun ve Giresun'un bölgede sıkıştırıldığını, Samsun ve Trabzon'un ön plana çıkarıldığını hatırlatan Ünal,"Çevre Düzeni Planı da, DOKAP'da bizim tasvip etmediğimiz iki plandır. Bu iki konuda Ordu ve Giresun'un kader birliği vardır. Bizler mücadelemizi yapacağız. Plan değişmeden asla kabulümüz olmayacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title