Haberler

Ordu 19 Eylül Stadı Maraton Tribünü Kapanacak

- Bank Asya 1. Lig’de Mücadele Eden Orduspor'un Maçlarını Oynadığı 19 Eylül Stadı'nın Maraton Tribününün Üzerinin Kapatılacağı Bildirildi.

- Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Orduspor'un maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadı'nın maraton tribününün üzerinin kapatılacağı bildirildi.

Genlik Spor İl Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, 19 Eylül Stadı'nın seyirci kapasitesinin artırılması, görünüşünün modernleştirilmesi ve UEFA standartlarına getirilmesi amacıyla 3 yıl önce başlayan çalışmalar devam ediyor. Bu amaçla taraftar arasında açık tribün olarak bilinen maraton tribününün kapalı hale getirilmesiyle ilgili olarak Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, proje çalışması başlattı. Proje çalışmasının tamamlanmasının ardından tribünün kapatılması için ihale açılacağı ve yeni kapalı tribünün gelecek sezona yetiştirilmesine çalışılacağı öğrenildi.

Bu arada, Durugöl 1 Nolu sahaya karşılıklı beton tribün yapılmasıyla ilgili İl Özel İdaresi'nden 200 bin YTL'lik bütçe aktarıldığı ve ihalesinin yapılmasından sonra 350 bin YTL'lik ek takviye ile tesisin yapılacağı bildirildi.

(HA-SA) 20.02.2008 15:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title