Haberler

    Orban ile Birlikte Avrupa'yı Yönetme Hayali Kuruyor

    İTALYA ANSA ajansının haberine göre, Matteo Salvini, AB Güvenlik ve Göç Toplantısı'na katılmak için gittiği Viyana'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

    İTALYA ANSA ajansının haberine göre, Matteo Salvini, AB Güvenlik ve Göç Toplantısı'na katılmak için gittiği Viyana'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. AP hakkında yaptırım prosedürü açılması çağrısı yapan raporu onaylayan Macaristan'a destek veren Salvini, gelecek sene yapılacak AP seçimlerine atıfla "Eminim ki birkaç ay içinde (Macaristan Başbakanı) Viktor Orban'la birlikte kendimizi Avrupa'yı yönetirken bulacağız. Macaristan hükümetine ve halkına yönelik yaptırımlar siyasi bir eylem, değişmeyi kabul etmeyen sol görüşlü Avrupa'nın bir çılgınlığı" dedi.

    'ALMANYA YARDIM EDERSE'

    Almanya ile ülkesi arasında göçmenlerin dönüşüne ilişkin muhtemel anlaşmaya da değinen Salvini, AB'nin Akdeniz'de insan kaçakçılığı ve düzensiz göçle mücadele için başlattığı 'Sophia Operasyonu'nun' şartlarının revizyonuyla ilgili Almanya'nın yardım etmesi halinde anlaşmayı imzalayacaklarını söyledi. Almanya'nın kabul edeceği her bir kurtarılan göçmen için bir tanesini geri gönderebileceklerini vurgulayan Salvini, "Almanya, bize Sophia misyonunun kurallarını değiştirmek konusunda yardım ederse, anlaşma imzalanacak. Çünkü Renzi hükümeti (önceki hükümetin büyük ortağı sol görüşlü Demokrat Parti'nin eski lideri Matteo Renzi) yüzünden, Sophia misyonuyla 45 bin kişi İtalya'da karaya çıktı. Anlaşmayı imzalamaya hazırım ama bizim için de faydalı olmalı" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Avrupa Birliği Almanya İtalya Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title