Haberler

Optimum'da Yılbaşı Heyecanı Başladı

Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde 2017 heyecanı başladı.

Adana Optimum Alışveriş Merkezi'nde 2017 heyecanı başladı. Yeni yıl coşkusu, rengarenk süslemeler ve indirim sloganlarıyla mağaza vitrinlerine yansıdı.

Optimum AVM, 7'den 77'ye herkesin alışverişe çıktığı yılbaşı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Dev çam ağacı ve ışıl ışıl süslemelerle ziyaretçilerine görsel bir şölen sunan Optimum AVM'de ziyaretçileri şimdiden yılbaşı heyecanı sardı.

Alışveriş tutkunlarının giyimden gıdaya, oyuncaktan aksesuara kadar aradıkları her şeyi en avantajlı fiyatlarla bulabilecekleri Optimum'da yılbaşı indirimleri de başladı. Mağaza vitrinlerini çam ağaçları, kardan adamlar ve Noel babalarla süsleyen dünyaca ünlü markalar, AVM ziyaretçilerini, yılbaşına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları ve kampanyalarla ağırlıyor.

Alışverişle BMW kazanma şansı

Yeni yıl alışverişine çıkanlar, mağazaların sunduğu cazip fırsatların yanı sıra bir de BMW X3 kazanma şansı yakalıyor. Önceki yıllarda sıfır kilometre Mercedes C180, Jaguar XF ve Mini Cooper D hediye eden Optimum, yeni kampanyasıyla bir şanslı ziyaretçisini de BMW X3 sahibi yapmaya hazırlanıyor.

19 Şubat 2017 tarihine kadar, aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, alışverişlerini belgeleyen fiş veya fatura ile kampanya bankosuna başvuruda bulunarak, son model BMW X3'ün yanı sıra Samsung TV, Samsung Galaxy S7, iPhone 6S ve iPad Mini'den birini kazanma şansı elde ediyor. Optimum Club üyesi ziyaretçiler, her 150 TL ve üzeri alışveriş için yeni bir çekiliş hakkına sahip olurken, Optimum Club üyeliği olmayanlar, üyelik başvuru formunu doldurarak ücretsiz üye olabiliyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title