Haberler

Optimist-laser Yelken Yarışları Sona Erdi

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Yelken Federasyonu Başkanlığı Tarafından Ortaklaşa Organize Edilen "Bölge Kupası-1 Optimist-laser Yelken Yarışları" Sona Erdi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Yelken Federasyonu Başkanlığı tarafından ortaklaşa organize edilen "Bölge Kupası-1 Optimist-Laser Yelken Yarışları" sona erdi.

Karadeniz Yelken Kulübü sosyal tesislerinin bulunduğu Sinop Limanı'nda yapılan yarışlar 3 gün sürdü. Samsun, Giresun, Trabzon, Rize, Ordu ve Sinop'tan Optimist ve Laser olmak üzere iki sınıfta yapılan yarışlarda toplam 39 sporcu mücadele etti. Yarışlarda optimist genelde Sergen Birincioğlu (Sinop), Laser 4.7 sınıfında Göksu Kantarcıoğlu (Sinop), Laser Radialde Sercan Denizoğlu (Sinop) birinciliği paylaştı. Daha sonra dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül törenine Sinop Valisi Vekili Bilal Ölmez, Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Eker katıldı.

(SÖ-SA-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title