Haberler

Opti-Morphs ile Kendi Savaş Takımını Kurmaya Hazır Mısın?

Güncelleme:

Opti-Morphs; bugüne kadar yayınlandığı her ülkede 6 - 14 yaş arasındaki çocukların en favori dizisi olarak ön plana çıkıyor.

Güneydoğu Asya'dan tüm dünyaya yayılan, özellikle 6 - 14 yaş arasındaki çocukların yakından takip ettiği, Opti-Morphs, her gün SÇocuk'ta! Sadece SÇocuk ekranlarında ve şifresiz olarak ekrana gelecek Opti-Morphs, birer robota dönüşen arabaların, kamyonların, motosikletlerin ve uçakların heyecan dolu maceralarına çocukları davet ediyor. Opti-Morphs, yaz boyunca her gün SÇocuk ekranlarında.

Chiku, Ceaser, Lauren karakterlerinin ve robot dövüşçüleri Storm Falcon, Spinning Dragon ve Shifu'nun çetin çekişmelerinin konu edildiği Opti-Morphs; Türkiye'de sadece SÇocuk ekranlarında çocukları bekliyor.

Heyecan ve aksiyon dolu çizgi dizi Opti-Morphs'ta, uzak gelecekte bir grup genç, özel yeteneklere sahip araçlarını, ellerindeki enerji jetonlarıyla bir savaşçıya dönüştürerek, kötülere karşı mücadele ediyor.

Opti-Morphs, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 10:30, Cumartesi saat 10:05, Pazar günleri ise saat 10:10'da SÇocuk ekranlarında.

SÇocuk, büyük küçük demeden hayallerini yakalamak isteyen herkesi Digiturk Kanal 163, D-Smart Kanal 126, Tele Dünya Kanal 176, Tivibu Kanal 114, Turkcell TV+ Kanal 118 ve Türksat 3A frekansında bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title