Haberler

OPPO'dan ebeveynlere sömestir hediyesi tavsiyesi

OPPO sömestir tatili öncesinde ebeveynleri şirketin popüler seçenekleri haline gelen "A Serisi 2020" akıllı telefonlarını hediye seçeneklerini önerdiğini duyurdu.

OPPO sömestir tatili öncesinde ebeveynleri şirketin popüler seçenekleri haline gelen "A Serisi 2020" akıllı telefonlarını hediye seçeneklerini önerdiğini duyurdu.

OPPO'dan yapılan açıklamaya göre, OPPO'nun son dönemde gençler arasında trend olan akıllı telefon modelleri, sömestr tatilinin en popüler hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor. OPPO, çocuklarına hediye almak isteyen ailelere, yüksek kaliteli teknolojilere uygun fiyatlarla ulaşmayı sağlayan "A Serisi 2020" akıllı telefonlarını öneriyor. Şarkıcı Sıla'nın rol aldığı reklam kampanyası ile dikkati çeken "A Serisi 2020", A9 ve A5 modellerinden oluşuyor.

OPPO öğrencilerin tatil heyecanını artırıyor

OPPO A9 2020'de, 48MP Ana Kamera, 8MP Ultra Geniş Lens, 2MP Mono Lens ve 2MP Portre Lensi içeren çok amaçlı bir dörtlü kamera kurulumu bulunuyor. OPPO A5 2020 modeli de çok amaçlı dörtlü kamera kurulumu ve 12MP Ana Kamerası ile dikkat çekiyor. Bu özellikler, insan gözünün algılayabileceği parlaklığı ve ayrıntıyı aşan gece manzaralarını çekebilmeyi mümkün kılan Ultra Gece Modu 2.0 teknolojisi ile destekleniyor.

A9 2020, 16MP selfie kamerası ile donatılırken, A5 2020 modelinde ise 8MP selfie kamera bulunuyor. Her iki selfie kamerası da, fotoğraflarda en yeni trendlere göre kişiselleştirme sağlamak için yapay zeka güzelleştirme teknolojisini kullanıyor.19 saat kesintisiz çalışmayı destekleyebilen yüksek kapasiteli 5000mAh batarya, yüksek ses seviyesi ve gelişmiş ses kalitesi sunan çift stereo hoparlörler,her zaman ve her yerde etkileyici, heyecan verici seslerle videolar izleyebilmeyi ve kesintisiz oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Android 9.0 tabanlı ColorOS 6 ile çalışan OPPO "A Serisi 2020" akıllı telefonlarda, hayatı kolaylaştıran parmak izi ve yüz kilidini açma özellikleri mevcut. 128 GB yüksek kapasiteli, çok yönlü bellek seçeneklerinin yanı sıra 256 GB'a kadar belleği destekleyebilen iki kartlı yuva (Sim + MicroSD) özelliği, hayatın güzel anlarını kaydetmek için daha fazla alan sağlıyor.

"OPPO A 2020 Serisi"nde yer alan A5 2020 modeli "Işıltılı Beyaz" ve" Parlak Siyah", A9 2020 modeli ise "Deniz Yeşili", "Uzay Moru" renk seçenekleri ile ailelerin ve çocukların beğenisine sunuluyor.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title