Haberler

'Önyargıyı Ben Yıktım'

Erol Köse ile Anlaşan Asuman Krause, 'Mankenden Şarkıcı Olmaz' Düşüncesini Yıktığını Söyledi.

EROL KÖSE İLE ANLAŞAN ASUMAN KRAUSE, 'MANKENDEN ŞARKICI OLMAZ' DÜŞÜNCESİNİ YIKTIĞINI SÖYLEDİ.

Asuman Krause yeni kaseti için Erol Köse ile anlaştığını söylerken, 'Çok yakında albüm çıkıyor. Bu yaz insanlar benim şarkılarımla eğlenecek. Her şey de bir hayır vardır. İlk yaptığım albümün karşılığını alamadım. İsteğim tatmini elde edemdim. Şunu aldım; Manken şarkıcı ön yargıları yıktım. Benim için mankenlikten gelen için bana göre ön yargıyı yıkmaktı. Şunu diyor insanlar; 'Evet o meslekten geldi ama yaptı, kızın sesi de varmış' dediler. O albüm benim için tanıtım gibi oldu. Bana sanatçılar sen daha önce mankenlik yapmamış olsaydın ya da hiç bilinmiyor olsaydın kimse sana bir şey söylemez, zaten bana kimse bir şey söylemedi. Benim de böyle bir şansım oldu. Erol Köse gibi usta yapımcının benim almasına vesile oldu' dedi. Asuman Krause sanatçıların genelde albümden sonra para kazandığını söyledi. Asuman 'Sanatçılar parayı ekstralardan kazanıyor. Ama benim şöyle bir durumum vardı; Daha önce çalıştığım firmayla bir takım sorunlarım oldu. O yüzden tam dönüşüm alamadım. Yeni bir firma olduğu için işi bilmiyordu. Bu güne kadar Asuman Krause olmamdan dolayı bu kadar duyurdum albümü... Şimdi Erol Köse de olmak benim için çok avantajlı' dedi. Krause albüm yaparken elektorik seslerden yardım almadığını söylerken, 'Öyle bir destek almadım. Her albümde yapılan bazı küçük işlemler vardır. Benim sesimde hiç oynama yoktur. Ben bir ara vokal bile koymasak mı? Diye bile düşündüm' dedi.

Aşktan yoruldum

Asuman Krause aşktan yorulduğunu artık ince eleyip sık dokuyacağını söyledi. Krause, ' Hayatımda artık hep iş var. İnsan önce kendini kurtarmalı. Adamlarla mı uğraşacağım. Çünkü neden biliyor musun artık çok yoruldum' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title