Haberler

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz'dan Albayrak'a Destek

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Mevcut Başkan Nuri Albayrak'ın Görevine Devam Etmesi Gerektiğini Söyledi.

Trabzon spor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, mevcut başkan Nuri Albayrak'ın görevine devam etmesi gerektiğini söyledi.

Bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına konuk olan Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, son iki aydır Trabzonspor'a başkan olmam için yoğun bir baskının yapıldığını belirterek, "2000 yılından sonra adaylığı düşünmediğimi hep söyledim, ama geçmişten kalma Trabzonspor'a sözümüz var. Trabzonspor yere düşerse bırakmayız, sahipleniriz. Yere düşerse de yerden kaldırırız. Bu arkadaşlar bu kadar istekliyken, talipliyken benim onursal başkan kalmamda fayda var" dedi.

"NURİ ALBAYRAK DEVAM ETMELİYDİ"

Mevcut Başkan Nuri Albayrak'ın yeniden aday olması gerektiğini belirten Yılmaz, "Benim isteğim Albayrak'ın yeniden aday olmasıydı. Albayrak'ın bir takım projeleri vardı. Stat projesini yapacaklardı, proje onaylandı. Benzin istasyonu projesinde sona aşamaya gelindi ama aday olmayacağını söyledi. Halbuki ben onun devam etmesini istiyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'a başkan olmanın o kadar kolay olmadığını belirten Mehmet Ali Yılmaz, "Tabi ki Trabzonspor'da başkanlık zor, kolay değil, Bana göre Albayrak aday olmalıydı. Geri kalan İbrahim Hacıosmanoğlu, Hacı Yıldız, başarılı çocuklar. Sadri Şener, uzun yıllar benimle birlikte çalıştı. O da iyidir. Onun niye aday olduğunu anlamadım, yorgun ve bıkkın olması gerekir, helal olsun cesaretini gösterdi. Çok tebrik ediyorum. İnşallah başarılı olur" dedi.

Trabzonspor'un son yıllarda lig sıralamasında yukarıda olma konusunda zorlandığını ifade eden Onursal Başkan Yılmaz, "Gelişen koşullar, mevcut ekonomik şartlar bunda etken oldu. İstanbul kulüplerini beğenmiyorduk ama Anadolu karşısında ileriyi gittiği ve büyüdüğü bir gerçek. Trabzon'da nedense bir maya tutmadı. Nuri Albayrak başkan, bir hayli özveride bulundu. Son 2 yıldır, birçok transfer yaptı, hocalar değişti ama bir türlü denk düşmedi"

"DÜN FEDERASYON İYİYDİ ŞİMDİ Mİ KÖTÜ OLDU"

Sivasspor maçının Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un arasının açılmasına neden olduğunu belirten Mehmet Ali Yılmaz, "Beni desteklemediler. Aday olan hemşehrimiz Haluk Ulusoy ağır basmış demek ki. TFF'nin hep yanında oldular. Desteklersiniz ama yanında olamazsınız. Nitekim Sivasspor maçı aralarının açılmasına neden oldu. Bunların hepsi futbolun centilmenliğine zarar veriyor. Dün TFF iyiydi şimdi mi kötü oldu" diye konuştu.

(GÖK-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title