Haberler

"Onur Ödülü" ve "Özel Ödül"

Alevlilerin kalbi 2011 Yılı "Onur Ödülü" ve "Özel Ödül"ünde Van için çarptı!

Özel ALEV Okulları tarafından, bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Yılın En İyileri Ödül Töreni"nde, "En İyileri" belirleyen öğrenciler; Onur Ödülü'nü Van depreminde hayatını kaybeden DHA muhabirleri Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz adına verirken, Özel Ödül'ü, Van'da gerçekleştirdikleri haber çalışmalarıyla herkesi şaşırtan " Erciş'in Genç Sesi"ndeki çocuk muhabirlere verme kararı aldı. Yaşları 12 – 19 arasında değişen 338 öğrencinin kalbi, 2011'de Van için attı.

Avusturya Liseliler Vakfı tarafından kurulan Özel ALEV Okulları; "2011 Yılının En İyileri"ni, İlköğretim 7 – 8. sınıf ve Lise öğrencileri arasında düzenlenen anket sonucunda seçti. 2011 yılının Aralık ayında gerçekleştirilen anket çalışmasında geleceğin yetişkinleri, 18 kategoride "2011 Yılının En İyileri"ni belirledi.

338 öğrencinin cevaplarının tek tek okunmasıyla sonuçlandırılan anket çalışmasında seçilen, aralarında Acun Ilıcalı, Bay J, Cüneyt Özdemir, Çağatay Ulusoy, Erdil Yaşaroğlu, Eyvah Eyvah ekibi, Güneri Cıvaoğlu, Hadise, Memet Ali Alabora, Levent Kazak, Mahir İpek, Serhat Kılıç'tan oluşan Heberler ekibi, Mehmet Yaşin, Muhteşem Yüzyıl dizisinin "Mehidevran"ı Nur Fettahoğlu, Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay, Yılmaz Özdil ve Zülfü Livaneli gibi önemli isimlerin bulunduğu "2011 Yılının En İyileri"; ödüllerini kendilerini seçen öğrencilerden alacaklar. Özel ALEV Okulları Yönetimi tarafından belirlenen "Onur Ödülü" Van depreminde hayatını kaybeden DHA muhabirleri Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz adına verilirken, "Özel Ödül", Van'da gerçekleştirdikleri haber çalışmalarıyla herkesi şaşırtan "Erciş'in Genç Sesi"ndeki çocuk muhabirlere verilecek.

"Yılın En İyileri Ödül Töreni"; 18 Ocak 2012 Çarşamba günü, saat 13:00'de Özel ALEV Okulları Ömerli Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Sebahattin Yılmaz Cem Emir Erciş Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title