Haberler

Onur Kıvrak sosyal medya hesabı açtı, paylaşımlarıyla dikkat çekti

Güncelleme:

31 yaşında futbolu bırakarak futbol dünyasını şaşırtan bir karar alan Onur Kıvrak, uzun bir süre sonra ortaya çıktı. Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra medyadan uzak duran milli kaleci, Instagram ve Twitter hesabı açtı.

Trabzonspor'da kadro dışı kaldıktan sonra şok bir kararla 31 yaşında futbolu bırakan Onur Kıvrak, uzun bir süre sonra ortaya çıktı. Milli isim, Instagram sayfası açarak kendini hatırlattı.

Onur Kıvrak yeni açtığı Instagram hesabından Trabzonspor'da forma giydiği dönemden fotoğrafların yanı sıra eşi ve çocuğuyla birlikte fotoğraflarını paylaştı.

SAHALARA GERİ DÖNMEDİ

Trabzonspor'da 12 sezon formasını giyen ve sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla yoluyla feshedilmesiyle ayıran 1988 doğumlu Onur Kıvrak, yaptığı açıklama ile bordo mavili formadan başka bir formayı giymeyeceğini belirterek, futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Futbol hayatını noktaladıktan sonra memleketi İzmir'e dönen Kıvrak hakkında bir çok transfer haberi çıksa da başarılı kaleci sahalara geri dönmedi.

Onur Kıvrak sosyal medya hesabı açtı, paylaşımlarıyla dikkat çekti

TRABZONSPOR, AİLESİ VE ÇOCUKLARIYLA FOTOĞRAFLAR PAYLAŞTI

Hayranlarının hakkında uzun zamandır haber alamadığı Onur Kıvrak sosyal medyaya hesabı açarak sessizliğini bozdu. Onur Kıvrak yeni açtığı Instagram hesabından Trabzonspor'da forma giydiği dönemden fotoğrafların yanı sıra eşi ve çocuğuyla birlikte fotoğraflarını paylaştı.

Onur Kıvrak, Instagram'daki hikayesinde ise evinde yer alan Trabzonspor'da kazandığı ödüllerin ve eşyaların yer aldığı köşenin görüntüsünü paylaştı.

Onur Kıvrak sosyal medya hesabı açtı, paylaşımlarıyla dikkat çekti

YUSUF YAZICI VE ABDÜLKADİR ÖMÜR'DEN HOŞGELDİN MESAJI

Trabzonspor'dan bu sezon ayrılan Yusuf Yazıcı, 'Aramıza hoşgeldin abim' mesajıyla Onur Kıvrak'a mesaj gönderdi.

Onur Kıvrak sosyal medya hesabı açtı, paylaşımlarıyla dikkat çekti

Bordo-mavili takımın genç yıldızı Abdülkadir Ömür de Yusuf'a benzer şekilde 'abim hoş geldin' yazısıyla bir paylaşım yaptı.

Onur Kıvrak Instagram'ın ardından kendisine Twitter'da da hesap açtı.

Onur Kıvrak sosyal medya hesabı açtı, paylaşımlarıyla dikkat çekti

Onur Kıvrak'ın sosyal medyadan takip ettiği isimler arasında Tolga Zengin, Burak Yılmaz, Olcan Adın, Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Gökhan Ünal, Zeki Ayvaz ve Uğur Demirok gibi Trabzonspor'da birlikte forma giydiği isimler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Onur Kıvrak Instagram Haberler

500

Yorumlar (16)

Genc fenerbahceli:

Yuru isine hokkabaz ts den baska takimin formasini giymezmis lan ts yi. Fenerbahce maclarinda karistiran seyirciyi kiskirtan pirofokotorluk yapan Sen deyilmiydin ne oldu kicina tekmeyi vurdular futbolu birakmismis kimin umrunda Sen once sporda ne kadar centilmensin veya nekadar pirofokotorsun bunlari bir arastir kendini bir elestir cok bekledin. ts nin kalesini koruyan genc yetenek gencin ts kalesini koruyamiyacak sandin geri cagirilacagini cok bekledin lakin beklentilerin bosa cikti bosa

10
27
yanıtYanıtla
çakıcı:

aynen ya çok profiterol biriydi gittiği iyi oldu :D

yanıt11
yanıt9
fıtıfıtı:

Canlarını iyi acıtmış. Olur olur Herşey Olur :)

yanıt8
yanıt0
portakal ordakal:

feneri hem şampiyonlukdan hemde türkiye kupasından saf dışı eden kahraman degilmiydi bu arkadaş:)))

yanıt4
yanıt0
Serkan:

Bence sen en iyi si Türkçe derslerini ihmal etme.

yanıt3
yanıt0
...:

TS''nin yediği harcadığı adam gibi adamdı. . . sırf bu adama yapılanlardan dolayı ts sampiyon olmasın vefasız lazlar. . .

15
22
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

DELİKANLI ADAM DÖNMEDİ FUTBOLA SÖZÜNÜN ERİ

35
2
yanıtYanıtla
HAGİ:

ÇOK İYİ KALECİYDİ BEŞİKTAŞ ŞU KARI-YUS MIDIR NEDİR GÖNDERİP ONURLA ANLAŞSA EN AZINDAN ONURLU BİR KALECİSİ OLUR.

13
5
yanıtYanıtla
Yurtsever:

Onur kardeşi çok yanlış yaptın. İnsan 31 yaşında futbolu bırakırmı . Ayak öpme ile ağız pis olmaz. İnsan hata yapabilir. Hatayı affetmek erdemliktir. Halbuki biz seni çok sevmiştik. Ben olsam seni ve Trabzon-sporu sevenlerin hatırına bedava da olsa orda oynardım.

7
6
yanıtYanıtla
Yusuf Yazıcı 10:

Adamın anasına az sövseydiniz , adam tek başına takımdı, kimseyi yalamaz.

yanıt3
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title