Haberler

Onur Akay'dan Ciguli İle Hamam Sefası Tbt'si

Güncelleme:

Felaket Tellalı Onur Akay ve Ciguli'nin hamam sefasına şaşıracaksınız!

Şarkıcı Onur Akay, Instagram adresinden yaptığı tbt ile takipçilerini 90'lı yıllardaki Televole yıllarına götürdü. Televole'nin o yıllardaki meşhur sloganı 'Maraba Televole' yazarak tbt yapan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, 90'lı yılların fenomen magazin programı Televole'de yayınlanan, o dönemin ünlü şarkıcısı Ciguli ile hamamda çekilmiş görüntülerini paylaştı. Görüntülerde Ciguli'yi önce hamamın havuzuna atan Onur Akay, daha sonra Ciguli ile düet yapıyor. O tarihte 22 yaşında olan Akay'ın, Mirkelam favorisi ve yüzündeki ergenlik sivilceleri ise dikkat çekiyor.

"CİGULİ'NİN SAYGISINI HİÇ UNUTMDIM"

Ciguli ile kulis anısını da paylaşan Onur Akay, "Maraba Televole diyerek bir #tbt yapıyorum! Uçankuş TV, Türk televizyon tarihinin fenomen magazin programı 'Televole'de 1999'da yayınlanan, Ciguli ile hamam sefamızı nostalji olarak ekrana taşımış. O yıl merhum Ciguli ile beraber Gönen'e konsere gitmiştik. Türkiye Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kardeşi Korkut Özal ve ailesi de bize eşlik etmiş, hep beraber Gönen'i gezmiştik. Korkut Bey'in kendi özel el kamerasında bile görüntülerimiz vardı. Ciguli'nin saygısı ise, hâlâ gözümün önünde ve hiç unutamadım. Kendisinden yaşça çok küçük olmama rağmen, ben kulise girdiğimde Ciguli ayağa kalkarak ceketini iliklemiş ve "Solistim hoşgeldin." demişti. Ciguli'yi 31 Ekim 2014 tarihinde kaybetmiştik. Ölümünü duyurmak ise benim için çok acı olmuştu. Kaybettiklerimiz nur içinde yatsınlar." notunu düştü.

İLK CİGULİ'NİN ÖLÜMÜNÜ DUYURDU

Sosyal medyada çok sayıda ünlü ismin ölüm haberini duyurduğu için magazin dünyasının Felaket Tellalı olarak ün yapan Onur Akay, ilk olarak 2014 yılında Ciguli'nin vefatını duyurmuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Instagram Onur Akay Gönen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title