Haberler

Onur Akay Açıkladı! Kadir Mısıroğlu Öldü Mü?

Güncelleme:

Tarihçi ve yazar olduğunu iddia eden Kadir Mısıroğlu'nun sosyal medyada vefat ettiği iddiası, Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girerek Trend Topic oldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca geçtiğimiz Ekim ayında ''Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret'' suçundan soruşturma başlatılan Kadir Mısıroğlu'nun, vefat ettiği iddiası sosyal medyayı salladı. Çok sayıda ünlü ismin ölüm haberini duyurduğu için, magazin camiasında "Felaket Tellalı" olarak ün yapan ses sanatçısı Onur Akay ise, konu ile ilgili çok ilginç bir paylaşım yaptı.

"İYİ HABERİ MAALESEF ÜZÜLEREK VERİYORUM"

Instagram adresinden açıklama yapan ünlü sanatçı Onur Akay, "Bugüne kadar hep kötü haberler verdim, şimdi ise iyi haberi maalesef üzülerek veriyorum. Ulusal Kurutuluş Mücadelesi için "Keşke Yunan kazansaydı, ne halifelik kaldırılırdı ne de şeriat" sözlerinin sahibi ve Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçundan soruşturma başlatılan sözde tarihçi ve yazar Kadir Mısıroğlu'nun, vefat ettiği yönünde sosyal medyada haberler var. Bu haberler maalesef doğru değil, adam sapasağlam yaşıyor." notunu düştü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kadir Mısıroğlu Onur Akay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title