Haberler

Kadıköy'de Önüne Geleni Bıçaklayan Zanlı İçin 165 Yıla Kadar Hapis Cezası İsteniyor

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de bıçakla 11 kişiyi yaralayan zanlı hakkında, "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 165 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bıçakla 11 kişiyi yaralayan zanlı hakkında, "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 165 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İddianamede şüphelinin girdiği kasabın sahibine amcasının telefonunu sorduğu, telefonu bilmeyen kasabı ve ortağını yaraladığı, ardından çıktığı caddede de önüne geleni rastgele bıçakladığı belirtildi.

CEZAEVİ FİRARİSİ, KADIKÖY'DE 11 KİŞİYİ BIÇAKLAMIŞTI

Kadıköy Kozyatağı'nda 22 Ekim 2018 tarihinde sokakta rastgele karşılaştığı 11 kişiyi bıçaklayan cezaevi firarisi Ali. K. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ali K. hakkında, "11 kişiyi kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 165 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi.

ÖNCE KASABI SONRA ORTAĞINI ARDINDAN DA MÜŞTERİYİ BIÇAKLADI

İddianamede, şüphelinin olay günü saat 19.30 sıralarında bir kasaba gittiği, kasabın sahibi A.Y.'ye amcasının oğlunun telefon numarasını sorduğu, numarayı bilmediğini söyleyen A.Y.'yi karın bölgesinden, ortağı olan M.Y.'yi göğüs bölgesinden, kasaba alışveriş için giren T.A. isimli kadını da boyun bölgesinden bıçakladığı belirtildi.

YOLDA ÖNÜNE GELENE BIÇAĞI SALLAMIŞ

Ardından elinde bıçakla dışarıya çıkan şüpheli Ali K.'nın tesadüfen yanından geçen A.Ö.'yü karnından bıçakladığı kaydedilen iddianamede, aynı anda H.S.'yi bir kez kol iki kez de göğüs bölgesinden, Ş.P.'yi de karnından bıçakladığı anlatıldı. Ş.P.'nin bıçaklandığını gören A.Ö.'nün şüpheliye tepki gösterdiği belirtilen iddianamede, A.Ö.'nün de şüpheli tarafından göz ve şakak kısmından bıçaklandığı kaydedildi. Müşteki E.M.P.'nin de şüpheli tarafından kolundan bıçaklandığı belirtilen iddianamede, H.E.'nin belinden, M.Y.'nin de iki kez boynundan, İ.Y.'nin de uyluk kısmından bıçaklandığı bilgisine yer verildi.

5 KİŞİ AĞIR YARALI

Müştekiler Ş.P., T.A., M.Y., A.Y. ve H.S.'nin hayati tehlike geçirecek şekilde yaralandığı savunulan iddianamede, müştekilerin kendilerini yaralayan şüpheliden şikayetçi olduğu ifade edildi.

165 YIL HAPİS CEZASI İSTEMİYLE YARGILANACAK

Şüphelinin elindeki bıçağı bazı müştekilere birden fazla kez salladığı, hayati bölgelere isabet eden yaralanmalara neden olduğu belirtilen iddianamede, şüpheli için 11 kez "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 9'ar yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi. İddianamenin gönderildiği İstanbul Anadolu 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 15 gün içinde iddianamenin kabulü veya reddi yönünde karar vermesi bekleniyor. İddianame mahkeme tarafından kabul edilirse Ali K. 99 yıldan 165 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (25)

azo:

Tipten müebbet yemesi gerekirdi zaten. . At hırsızı tipli olanları dışarı çıkarırsan sonuçlarına katlanırsınız. . .

15
0
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Cezasının 164 yılını kapalı da vukuatsız yattıktan sonra son 1 yıl da açık cezaevine sevk olsun hafta sonları aile ziyaretine gidebilsin biraz insaflı olun. . .

10
2
yanıtYanıtla
74:

Adli kontrolda getir bari. .

yanıt0
yanıt0
...:

bunun aılesı sence varmıdır ? sokaklarda surata bak evlat olsa sevılmez dedıklerı bu olsa herlde 11 kısıyı yarala bde açık cezaevıne sevk olsn hafta sonları zıyarete gelsınler ne demek ya cahilmısın sen ? ayrı kogusu bıde yemeklerı ıstersen de ozel yaptrlm bu at hırsızna . . !

yanıt0
yanıt0
YETMİŞ3:

. . . . : Noktalı yorumcu sen ne kadar geri zekalı bir salaksın. 164 yıl ömrü yetecek mi ki son bir yıl yemek muhabbetine girmişsin eksik. .

yanıt0
yanıt0
HIRBO:

NERDE DANGALAK VAR HEPSİ KADIKÖYDE ZATEN

8
2
yanıtYanıtla
A:

hırbo olduğun belli zaten yazdığından ;)

yanıt0
yanıt1
Ali:

Bunları zehirleyip öldürmek gerekir.

10
0
yanıtYanıtla
Mehmet T:

Asil suc kasap sende, sendeki bicak onunkinden daha buyuktur seremedinmi pisligi yere. Hic olmazsa 10 kisi bosuna yaralanmazdi.

8
1
yanıtYanıtla
HAKKINI VEREMEMIS:

HE YA BENDE ON U DUSUNDUM YEMINLEN

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title