Haberler

Onu Toprağa Gömdüm!

Star Tv'de Yayınlanan Popstar Alaturka Yarışması, Üçüncü Haftasında Yine İzlenme Rekorları Kırdı.

STAR TV'DE YAYINLANAN POPSTAR ALATURKA YARIŞMASI, ÜÇÜNCÜ HAFTASINDA YİNE İZLENME REKORLARI KIRDI.

Popstar Alaturka' yine jürisi, yarışmacıları ve sürprizleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Armağan Çağlayan'ın programın başında yarışmacı olarak sahneye çıkması herkesi şaşırttı. 'İnleyen Nağmeler' adlı eseri okuyan ve 333 aday numarası ile yarışmaya katılan televizyoncu, jüri üyesi arkadaşlarının ağır eleştirileri ile karşılaştı.

Ersoy'un 'Baştan sona detonesin, insan tek bir sesi doğru basmaz mı' dediği Çağlayan'a Gündeş'in yorumu da 'Şarkı söyleyerek star olma ihtimalin yok, ama televizyon dünyasının starısın' oldu. Buna rağmen Armağan Çağlayan, gecenin halktan en çok oy alan ikinci ismiydi. Ona gönderilen SMS'lerden elde edilen gelir ise Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlandı.

Ebru Gündeş, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel hazırlattığı kırmızı kıyafeti ile programa katıldı. Gündeş, kırmızının iddiası ile yetinmedi ve tepeden tırnağa simlere bulanarak gecenin en parlak ismi oldu.

Siyah bir gelinlik ve duvakla jüri koltuğuna oturan Bülent Ersoy, 'Rahmetliyi bugün toprağa verdim. Ondan böyle siyah gelinlikle çıktım' dedi. Sanatçının bu sözleri, sır gibi sakladığı sevgilisinden ayrıldığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title