Haberler

Önsen Köprüsü ve Bağlantı Yolları Temel Atma Töreni

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından yapımına başlanılan Önsen Köprüsü ve Bağlantı Yolları'nın temel atma töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından yapımına başlanılan Önsen Köprüsü ve Bağlantı Yolları'nın temel atma töreni düzenlendi. Törene, Valimiz Ömer Faruk Coşkun, TBMM Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve muhtarlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör "Bu bölgemiz 40 civarında irili ufaklı yerleşim yerini ve yaklaşık 60 bin hemşehrimizi barındırıyor. Önsen köprümüzün ve bağlantı yollarının hayata geçmesiyle birlikte bölgenin merkeze olana uzaklığı 10 kilometre daha kısalacak. Yani bu köprü şehrimizin iki yakasını bir araya getirecek. Ayrıca İnşallah yılsonuna kadar Ağcalı Kavşağı'ndan Adana yoluna kadar 4, 8 kilometre uzunluğa ve 55 metre genişliğe sahip yolumuzu da açmış olacağız. Böylece şehir merkezimizin trafik yoğunluğu da azalmış olacak. Kahramanmaraş'ımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. Bu proje ile şehrimizin önemli bir ihtiyacının karşılanmış olduğunu ifade eden AK Parti Milletvekili İmran Kılıç ise Önsen Köprüsünün bölge halkına ve şehrimize hayırlı olması dileğinde bulundu. Vali Coşkun, "Bilindiği üzere Büyükşehir Belediyemiz tarafından geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan Önsen Köprüsü ve Bağlantı Yolları'nın yapımına başlandı. Bugün de burada bu güzel hizmetin başlangıcına şahitlik ediyoruz. İnşallah temeli atılan Önsen Köprüsü ve Bağlantı Yolu Projesi sayesinde bu yol 12 kilometreye düşecek ve vatandaşlarımız hem zamandan hem de yakıttan tasarruf etmiş olacaklar. Bu vesile ile bu güzel hizmetin ilimize kazandırılması için emeği geçen herkese teşekkür ediyor, projenin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. TBMM Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Sayın Mahir Ünal ise hükümet ve yerel yönetimin işbirliğine dikkat çekti. Sayın Ünal, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve vizyonuyla Türkiye 2002'den bu yana önemli bir aşama kaydetti. Yerel yönetimlerin pandeminin zorluklarına rağmen tıpkı Önsen Köprüsü ve Bağlantı Yolları projesinde olduğu gibi dev yatırımlar hayata geçirebilmesi bu istikrarlı siyasi iradenin sayesinde olmuştur. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör'ün çabaları sonucunda Kahramanmaraş'ımıza önemli bir yatırım daha gerçekleştirildi. Daha niceleri de inşallah gerçekleştirilecektir. Hayırlı uğurlu olsun diyorum" ifadelerini kullandı. Açılış konuşmalarının ardından Önsen Köprüsü ve Bağlantı Yolları'nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma töreninin ardından, TBMM Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal, Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Milletvekili İmran Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kurtlar Mahallesi'nde devam eden TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu.

Kaynak: Habermetre / Toplum

Kahramanmaraş Mahir Ünal Önsen Toplum Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title