Haberler

    Online PC ve Mobil Oyunlara İlgi Arttı, İşte En Çok Oynanan Oyunlar

    Koronavirüsün derinden etkilemediği tek sektör oyun sektörü olabilir. Milyonlarca dolar ödüllü büyük çaplı e-spor turnuvaları online ve canlı düzenlenmeye devam ediyor.

    Koronavirüsün derinden etkilemediği tek sektör oyun sektörü olabilir. Milyonlarca dolar ödüllü büyük çaplı e- spor turnuvaları online ve canlı düzenlenmeye devam ediyor. Evden kalan gençler de vakitlerinin çoğunu online oyunlar oynayarak harcıyor. Hem masaüstü hem de mobil platformlarda oyun oynama süresi arttı. Sosyal medyada da gündem oyunlar. İşte veriler

    Online Oyunlar Popüler

    Koronavirüs salgını nedeniyle insanların evde kaldıkları süre boyunca e- spor ve online oyunlara olan ilgisi görülmemiş bir şekilde arttı. Diğer spor dallarında ertelemeler ve iptaller yaşanırken, oyun dünyası hiç durmadı. Oyunlar hem bilgisayar hem de mobil cihazlarda oynanıyor. Çevrimiçi oynanabilen mobil oyunlar ve PC oyunları, sadece Türkiye'de değil dünya genelinde çok popüler. Bu trendle paralel olarak, sosyal ağ platformlarında oyun konuşmaları her zamankinden daha fazla. Mart ayının ikinci yarısında Twitter'da oyun üzerine konuşmalarda yüzde 71 artış görüldü. Özellikle Amerika'da oyun üstüne konuşmalarda yüzde 89 gibi çok büyük bir artış yaşandı.

    Call of Duty 2. Sırada!

    Amerika'da son 30 gün içinde hakkında en çok konuşulan oyunlar; Animal Crossing: New Horizons, Call of Duty, Final Fantasy, Fortnite, Fire Emblem, DOOM, Super Mario, NBA2K, Overwatch ve The Legends of Zelda. Son 30 gün içinde en çok tweetlenen e-spor takımları ise; @FaZeClan, @G2Esports, @mibr, @FNATIC, @Cloud9, @T1, @TeamLiquid,@Luminosity, @paiNGaming ve @TSM.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Call Of Duty Koronavirüs Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title