Haberler

Online Oyun Turnuvalarında Görülmemiş Ödül

Güncelleme:

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük para ödüllü bilgisayar oyunu turnuvası ünvanına sahip olan "Point Blank 1. Ulusal Turnuvası" başlıyor.

Point Blank'ten Türkiye'de Düzenlenen Online Oyun Turnuvalarında Görülmemiş Ödül: 30.500TL!

30.500TL Nakit Para Ödülü İle Türkiye'nin Gelmiş Geçmiş En Büyük Para Ödüllü Bilgisayar Oyunu Turnuvası ünvanına sahip olan "Point Blank 1. Ulusal Turnuvası" Başlıyor. Kazanan takım ülkemizi Uluslararası Turnuvada Temsil Edip 32.000$ İçin Ter Dökecek

Şimdiye kadar yurt içi ve yurt dışı turnuva organizasyonlarında adını çokça duyuran Türkiye'nin en sevilen MMOFPS oyunlarından Point Blank çıtayı oldukça yükseğe taşıyor.

Ülke çapında 4 büyük il merkezinde online ve offline olarak yapılacak olan bölgesel şampiyonalarda kazanan takımlar büyük finalde İstanbul'da karşılaşacak ve toplamda 30.500TL nakit para ödülü dağıtılacak. Turnuvaya katılan tüm oyunculara ayrıca 50 TL değerinde oyun içi ekipman yanı sıra özel üretim çantalar, t-shirtler, çeşitli hediyeler ve onlarca oyun ekipmanı verilecek; oyuncular oyun yöneticileri ile tanışıp çeşitli etkinliklerle eğlenceli vakit geçirme şansını yakalayacak. Sıkı tutunun çünkü kazanacaklarınız bunlarla da sınırlı değil. Türkiye şampiyonasını kazanan takım aynı zamanda ülkemizi PBIC (Uluslararası Point Blank Turnuvası)'de temsil edecek! "Dünya'ya bedel 5 Türk" sloganıyla ülkemizi 2013 yılında 3.sü düzenlenecek Uluslararası Point Blank Turnuvası'nda temsil edecek takımımız bu turnuvayı kazanıp 32.000$'lık büyük ödüle de ayrıca sahip olabilecek!

İlk yıl (2011) Seul / Güney Korede yapılan Uluslararası Point Blank Turnuvası'nı Tayland kazanmıştı. Geçtiğimiz Mayıs ayında ise 2. Uluslararası Point Blank Turnuvası Bandung Endonezya da düzenlenmiş ve ev sahibi Endonezya 9 ülkenin katıldığı turnuvada ipi göğüsleyen takım olup, 15.000$'lık ödül'ü kazanmıştı. Türkiye ve Endonezya dışında Turnuvaya katılan diğer ülkeler italya, Brezilya, Latin Amerika Karması, ABD, Tayland, Rusya ve Filipinler şeklinde oldu. Ulusal kanallarımızdan Show TV de bu turnuvada baştan sonra milli takımımız ile birlikte olup "Point Blank Fenomeni" haberini televizyon ekranlarına taşımıştı.

Peki Ulusal Point Blank Turnuvası'na nasıl katılınacak? Bu sorunun cevabı çok kolay: Yalnızca 5 kişilik takımını kurup turnuva sayfasından kayıt yaptırman yeterli. Turnuvaya katılım şartları ve tüm koşullar Point Blank'in Ulusal Turnuva sitesinde mevcut. 2 aydan fazla sürecek olan bölgesel elemeler için kayıtlar 27 Kasım'da başlayacak. Turnuvanın ilk durağı olan Ankara'da 16 Aralıkta İzmir'de 30 Aralık'ta, İstanbul'da 27 Ocak'ta bölgesel finaller gerçekleştirilecek. Ayrıca süpriz bir il daha turnuva kapsamına alınacak. Bölgesel şampiyonalardan sonra büyük final 2013 şubat ayı içerisinde gerçekleşecek. Unutmadan, eğer çok fazla talep olursa bir kaç şehirde daha bölgesel turnuva yapılacak! Bu uzun soluklu oyun turnuvası Türkiye'deki oyun turnuvaları organizasyonlarına öncülük edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Tayland Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title