Haberler

    Online çocuk şenliği

    Güncelleme:

    Ekip canlı yayındaKanal D'nin büyük ilgiyle izlenen programı "Çok Güzel Hareketler 2"nin ekibi, "Evde Kal 23 Nisan Özel" sohbetiyle Demirören Medya Online Çocuk Festivali'ne katılacak.

    Ekip canlı yayında

    Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenen programı "Çok Güzel Hareketler 2"nin ekibi, "Evde Kal 23 Nisan Özel" sohbetiyle Demirören Medya Online Çocuk Festivali'ne katılacak.

    Oyuncular, bugün saat 16.00'da Çok Güzel Hareketler'in YouTube hesabından gerçekleşecek canlı yayında kariyer yolculuklarını ve çocukluk anılarını esprili bir dille anlatacak.

    Hayat Tamircisi'nden miniklere

    Kendini hayvanlara adayan Hasan Kızıl nam-ı diğer 'Hayat Tamircisi'nin hikayeleri de çocuk şenliğinin bir parçası olacak. Kızıl, 26 Nisan Pazar günü saat 14.00'te Instagram'da @zeyd_hayattamircisi adresinden yayın yapacak.

    Çocuklarla "Hayvan sevgisi nasıl oluşur?", "Neden can dostlarımıza sahip çıkmalıyız?" gibi konularda sohbet edecek olan Hasan Kızıl, "en yakın arkadaşım" dediği eşeği Yağmur'un hikayesini de aktaracak.

    Ünlülerle sohbet

    Hürriyet yazarı Ömür Kurt, Instagram'da @hurriyetcomtr hesabı üzerinden ünlü isimlerle canlı yayınlar gerçekleştirecek. Kurt, yarın saat 17.00'de Tan Sağtürk'le, 25 Nisan'da da oyuncu Mehmet Erbil'le sohbet edecek.

    Sevenleriyle buluşuyor

    Demirören Medya ve Poll Production'ın düzenlediği "#EvdeKalMüzikleKal" projesi, Murat Dalkılıç'la devam ediyor. Şarkıcı bu akşam saat 21.30'da Poll Production'ın YouTube sayfasında canlı yayına katılacak, ardından konseri yayınlanacak.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    23 Nisan Evde Kal Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title