Haberler

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Ekiplerinin 1 Haftalık Çalışmaları

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir haftalık çalışmaları kapsamında 23 şahıs hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Ekipler tarafından yürütülen önleyici devriye hizmetleri, uygulama ve çalışmalarda; 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak' suçu şüphelisi 4 kişi yakalandı. Bu şahıslardan 4,28 gram bonzai, 0,44 gram esrar ve 1 adet extacy hap elde edildi. Müdahale edilen olaylarda, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet av tüfeği, 4 adet fişek, 3 adet kesici delici alet, bıçakla yaralama şüphelisi 7 şahıs, cinsel saldırı şüphelisi 1 şahıs, cinsel taciz şüphelisi 2 şahıs, yağma şüphelisi 2 şahıs, dolandırıcılık şüphelisi 1 şahıs, sahte banknot şüphelisi 2 şahıstan 15 adet sahte 100 lira ve kaçakçılık şüphelisi 1 şahıstan 834 paket kaçak sigara yakalandı. Toplam olarak çeşitli suçlardan 23 şahsa da adli ve idari işlem yapıldı. Son bir haftada bin 656 şahıs hakkında G.B.T. sorgusu yapılırken, 513 araç sorgulandı. Çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs, 2 kayıp şahıs ve 11 yoklama kaçağı yakalandı. 11 araca ve sürücüsüne trafik yönünden işlem uygulanırken, çeşitli suçlardan toplam 59 şahsa adli ve idari işlem yapıldı" ifadelerine yer verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Eskişehir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title