Haberler

Onkoloji Derneğinden Başkan Özgüven'e Ziyaret

Beyaz Melekler Onkoloji Derneği Yönetimi Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.

Beyaz Melekler Onkoloji Derneği Yönetimi Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret etti.

Onkoloji Hastaları ve hasta yakınları tarafından kurulan derneğin temel amacının onkoloji hastalarına hizmet olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Sait Hızarcı, Ereğli Belediyesi ile birlikte ortak çalışarak hizmet kalitesini yüksek tutmak istediklerini söyledi.

Ereğli'de 600 civarında onkoloji hastası olduğunu ve 328 hastanın Konya'da tedavi gördüğünü söyleyen Hızarcı, amaçlarının tüm onkoloji hastalarının tedavisine yardımcı olmak olduğunu vurguladı. Ereğli Belediyesi'nin Onkoloji Hastalarına yönelik başlattığı çalışmanın önemli bir proje olduğunu sözlerine ekleyen Hızarcı, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Hızarcı, Ereğli Belediyesi'nin yanı sıra Meram ve Selçuklu Belediyeleri ile işbirliği içerisinde ortak proje çalışması yapacaklarını ayrıca 4 Şubat Dünya Onkoloji Haftasında kan ve ilik bağışı kampanyası düzenleyeceklerini de belirtti. Beyaz Melekler Onkoloji Derneği'nin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, Belediye Onkoloji Hastalarına olarak her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Hastalıkta erken teşhisin önemine dikkat çeken Başkan Özgüven, halkın bu konuda bilinçli olması gerektiğini söyledi. Bu noktada Beyaz Melekler Onkoloji Derneği'ne büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü kaydeden Özgüven, derneğin vatandaşlara yönelik bilgi amaçlı programlar düzenlemesi gerektiğini belirtti.

Bu işin gönül işi olduğunu ve dernek yönetiminin gönül elçileri olduğunu vurgulayan Özgüven, "Dernek Yönetimine Belediye olarak her türlü desteği sağlayacağız. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmalar diliyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özkan Ereğli Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title