Haberler

    Oneplus 7 Pro, Sadece 5 Günde 1 Milyondan Fazla Rezervasyon Aldı

    5 gün önce tanıtılan OnePlus 7 Pro, kısa zamanda çok ilgi çekti.

    OnePlus 7 Pro, 16 Mayıs'ta Pekin'de resmi olarak piyasaya sürüldü. Jindong ve OnePlus resmi web sitesindeki rezervasyonları 13 Mayıs'ta başladı. Telefona ilk 5 gün içerisinde yaklaşık 1,05 milyon rezervasyon yapıldı. Jindong platformundan toplamda 820.000 adet rezervasyon alan OnePlus 7 Pro, resmi web sitesinde 220.000 adet rezervasyon aldı.

    Düşük ekran/gövde oranına sahip One Plus 7 Pro, kamera konusunda da bekleyenlerini çok mutlu edecek gibi gözüküyor. Telefonun en ucuz modeli (6 GB RAM / 128 GB) 669, en pahalı modeli ise (12 GB RAM / 256 GB) 749 dolarlık bir fiyat etiketine sahip.

    İlk 5 günlük süreç içerisinde güzel bir rezervasyon miktarına ulaşan OnePlus 7 Pro, bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl bir satış tablo ile karşımıza gelecek.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Pekin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title