Haberler

Önemli Olan Takımın Skoru'

5-1’lik Kayserispor maçını değerlendiren Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, oyuncularına gösterdikleri performans nedeniyle teşekkür etti.

Fenerbahçe'den görkemli kapanış

Sezon başında teknik direktörlük koltuğuna oturduğu Fenerbahçe ile ilk devreyi lider kapatan Ersun Yanal, 5-1 kazandıkları Kayserispor maçının ardından oyuncularına teşekkür etti. Oyuncularının sahada istediği şeyleri yerine getirdiğini belirten tecrübeli teknik adam, önemli olanın kimin gol attığı değil takımın skoru olduğunu belirtti.

Yanal'ın maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"İlk yarının son maç oynadık. Taraftarımıza iyi bir skorla bir yılbaşı hediyesi verdik. Bu yılı 8 puanlık farkla kapattık. Puan farkını açmak hedefimizdi. Bu hedef sonunda şampiyon olacağız. Herkesi, her rakibimizi ciddiye alıyoruz. Türkiye'de her maçı kazanma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. 2. yarı daha iyi oynayan, daha iyi mücadele eden, daha tempolu bir takım yaratmak için buradayız.

Uzun zaman olmuştu

Her zaman takım oyunu oynayacağımızı söyledik. Çok kaliteli, çok değerli oyuncularımız var. Yine de zaman zaman kolektiflikten uzaklaşıyoruz. Bugün de böyle anlar oldu ama futbolda bunlar normaldir. Her zaman takımı eşit dağıtmaya çalışıyoruz. Benim için golleri kimin attığından çok takımın skoru önemli. Skor üretebilecek birçok oyuncumuz var ve katkıları çok fazla. Fenerbahçe taraftarının istediği bir tarz oluştu. Henüz yolun başındayız. Olgun oyuncularla fark yaratacağımızı düşünüyorum. Hazırlıklarımızı yapacağız. 2. yarıda daha iyi dağılım yapan, daha çok gol atan, daha pozitif takım yaratacağız. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İstediklerimizi yerine getirdiler. Kalan haftalarda Avantajlarımızı kullanıp şampiyon olacağız.

Fenerbahçe çok değerli bir takım. Değerli, karakterli oyunculardan kurulu bir takım. Kadromuzdaki 24 oyuncunun karakteri takımı oluşturuyor. İkinci devrede farkı artırmaya devam edeceğiz. Oyuncularımızla paylaştığımız her şeyi gerçekleştirdik. Ufak tefek kırılmalar oldu. Kazanabileceğimiz maçları kazanamadık. Son dakikalarda kazandığımız maçlar oldu. Son dakikalarda diri ve ayakta kalmayı başarıyoruz. Bu özelliklerimizi artıracağız. Bizi daha zorlu maçlar bekliyor."

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Ersun Yanal Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title