Haberler

Önemli Bir Galibiyet Aldık"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 6. haftasında evinde karşılaştığı Demir İnşaat Büyükçekmece'yi 98-71 mağlup etti. Müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların Başantrenörü Ermun Kunter, "Tam takıma yakın olunca işin rengi değişti. Sahada bugün tam takımdık. Bu bizim oyun düzenimizin oturmasına yol açtı. Rotasyonlarda daha az sorun yaşadık. Bizim için önemli bir galibiyet. Bugün Mehmet Baturalp ağabeyimiz toprağa verdik. Bizim üzerimizde çok emeği var. Galibiyet güzel bir şey ama bu tür şeylerde var. Ailesine baş sağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılıların genç oyuncusu Ege ise, çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve bu sene ilk defa iki maç üst üste kazandıklarını belirtti.

(Oğuzhan Ort - Uygar Aydın/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Erman Kunter Galatasaray Odea Bank Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title