Haberler

"Önder'in Maskesini Düşürüceğim"

Güncelleme:

Önder Turacı'yı savcılığa şikayet eden eşi Ayşe Özdemir konuştu.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ünlü futbolcu Önder Turacı'yı, kendisini dövdüğü ve teşvik primi aldığı iddiasıyla savcılığa şikayet eden eşi Ayşe Özdemir konuştu.

Kendisini arayarak ölümle tehdit ettiği için Önder Turacı'nın gerçek yüzünü herkese göstermek istediğini ifade eden Ayşe Özdemir, "Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok. Çıkıp da Türkiye'ye yalan söylecek halim yok. Bana yapılanları, yaşanılanları anlatıyorum. Ben istesem iki ay önce Önder beni sokağa attığında anlatırdım bunları.

Onurum, şerefim, gururum için sabrettim. Ben şimdiye kadar namusum için yaşayan bir kızdım. Sabrettim düğünümü yapar belki diye, onu da yapmadı. 1. 5 hafta öncesine kadar, beni arayıp da ölümle tehdit edene kadar bir şey yapmıyordum. Bunun üzerine Önder'in gerçek yüzünü herkese göstermek istedim" dedi.

Önder Turacı ile 30 Mart 2011'de Kayseri'de gizli şekilde evlendiklerini söyleyen Özdemir, "Ben gizli tutmak istemiyordum. Ama Önder Bey gizli tutuyordu. Hatta herkese nişanlısından ayrıldığını söylüyordu. Bundan bir ay önce İstanbul'da alemden aleme koşuyordu. Evlenmeden önce bana, 'Benim psikolojik sorunlarım var. Benim hayatıma çok kadın girip çıktı. Çok güvensizliğim var. Sana inanıyorum ama her ihtimale karşı böyle bir şey istiyorum" dedi.

Beni ablasının yanına gönderdi, ablası da beni alıp doktoruna götürdü. Doktordan da bekaret raporu aldım. Ayrıca evlilik sözleşmesi de imzalattı. Seni hiçbir şekilde mağdur bırakmam diye söz verdi. 1. 5 hafta önce de beni aradı ve 'Sana hiçbir şey vermiyorum. Hayatımdan çıkacaksın.

Seni istemiyorum artık' dedi ve bana yaptıklarını tüm Türkiye'ye açıklayacağımı söyleyince beni ölümle tehdit etti. Bana tam olarak, 'Sen öyle bir şey yaparsan görürsün. Cami duvarına işiyorsun sen kızım. Ben Önder Turacı'yım, kimle oynadığını bilmiyorsun' dedi. Bu sözler bardağı taşıran son damla oldu. Onun üzerine çıkıp her şeyi anlattım" diye konuştu.

Ayşe Özdemir, Turacı ile normal evlilik hayatı yaşayamadıklarını da belirterek, "Balayına gitmedik. Bizim düğünümüz bile olmadı. Bana gelinlik giydirmedi. Her şey o kadar çabuk oldu ki. Normal evlilik hayatı bile yaşayamadık. Verilmiş sadakam varmış, kurtuldum" ifadesini kullandı.

Önder Turacı'nın kendisini dövdüğü iddialarıyla ilgili de Özdemir, şunları söyledi:

"Benden iki sene önce Kübra Aslan isminde bir kızla nişanlıydı. İnsanlar internete girip araştırsın aralarında neler geçtiğini, o kıza ne dayaklar attığını. Ondan sonra bana inanırlar. Madem yalan, Önder de çıksın televizyona, yemin ederek söylesin beni dövmediğini. Annesinin beni eczaneye götürüp, gözümdeki morluklar için satın aldığı kremi ortaya çıkartırım. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title