Haberler

Önder Fırat, Kızı İdil Fırat ve Mert Fırat'ın Düğününe Katılmadı

Güncelleme:

Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin evlilik kararını hızlı alınmış bir karar olarak gördüğü için nişan törenine katılmayan İdil Fırat'ın babası iş adamı Önder Fırat, çiftin düğününe de katılmadı.

Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin düğününe, İdil Fırat'ın babası ünlü iş adamı Önder Fırat katılmadı. Çiftin evlilik kararını hızlı alınmış bir karar olarak gördüğü için nişan törenine de katılmayan iş adamı baba "Düğüne katılmayacağım" demişti.

SEBEBİNİN SAĞLIK SORUNU OLDUĞU SÖYLENDİ

Kızının nişan törenine de katılmayan Önder Fırat'ın düğüne katılmama sebebinin sağlık sorunları olduğu söylendi. Konuyla ilgili konuşan gelin İdil Fırat, ''Hiç bir burukluk yok, acil bir durum olmasa babamda Sezen'de yanımda olurdu. Dedem yanımda çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

Önder Fırat, Kızı İdil Fırat ve Mert Fırat'ın Düğününe KatılmadıÖnder Fırat

"AKSAKLIKLAR OLUYOR"

Mert Fırat ise, ''Bazen ufak tefek aksaklıklar oluyor. Gelecek ve gelemeyecek birçok arkadaşımız oldu. Onlarla da İstanbul'da bir organizasyon yapacağız'' diye konuştu. O sırada dışarıda bulunan vatandaşlar, cep telefonuyla röportajı kaydederek alkış tuttu.

Önder Fırat, Kızı İdil Fırat ve Mert Fırat'ın Düğününe Katılmadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Önder Fırat Mert Fırat İdil Fırat Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

hüseyin kaya:

damat paralarını yiyecek adam biliyor aç damat adam strese girdi yahu

14
8
yanıtYanıtla
Burcu:

Damat asgari ücretli calisan sanki! Nasil sacmalamissin.

yanıt2
yanıt0
Ssssss:

Adam sanatçı bir dizide beğenilir diğerinde beğenilmez dibi bulur geleceğini teminat altına alması lazım yoksa bu kadar hızlı bir evlilik mi olur.

15
3
yanıtYanıtla
Burcu:

Mert Firat o karakterde bir insan degil, mesleginde basarili, sanatci bir aileden gelen, saygin bir kisilik. Idil Firatin önceki iliskilerine bakilirsa, ünlü olmalarinin yanisira mütevazilikleriyle, karakterleriyle saygi duyulan insanlar Evet bu kadar cabuk evlenilir, eger istedigin özelliklere sahipse karsindaki ve evlenmeye hazir hissediyorsan.

yanıt0
yanıt0
alpin:

bunlar kim yahu haber kalmadı herhalde

8
5
yanıtYanıtla
Amanın vışşş:

Niye yaptım bilemiyorum ama açtım haberi okudum ya la

12
1
yanıtYanıtla
asd:

bunlar kim ben bu habere niye girdim anlamadım bıle Adamı merak ettım google bile bulamadı

7
2
yanıtYanıtla
Karun:

Ben buraya neden geldiğimi bilemiyorum.

6
1
yanıtYanıtla
buzzy:

Ulan tv de dizi den başka bişey izlemezsiniz burada kıskançlıktan kim buya hiç tanımadım falan muhabbeti bu fesatlığınız var ya iyiki sizi çatlatmıyor ben tanıştırayım diz, oyuncusu bunlar evlenmişler başka bi dalga yok yani okumadan yazmadan geçemyosunuz ama yinede küçümseme tribinizi de atıyosunuz çok komiksiniz yani

2
0
yanıtYanıtla
Canan dogan:

Darısı senin basına

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title