Haberler

Önceki gün evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinden ilk paylaşım geldi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz pazartesi günü bir süredir birliktelik yaşadığı Hazar Amani ile evinde evlendi. İkili nikahtan birkaç gün sonra ise birlikte ilk paylaşımlarını yaptı.

AYNI ANDA AYNI NOTLA PAYLAŞIM YAPTILAR

Sade bir törenle evlenen ikili, sosyal medya hesaplarından nikah eğlencelerinde çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Nikah sonrasında bir restoranda eğlence yapan ikili, aynı anda aynı notla paylaşım yaptı. İkilinin fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı. Kalabalığın içinde birbirlerine sarılırken çekilen fotoğrafını paylaşan çift, altına da"Beraber çok güzel bir hatıramız var" notunu düştü.

Önceki gün evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinden ilk paylaşım geldi

NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ BEYAZIT YAPTI

Bir süredir aşk yaşayan Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani çifti, pazartesi günü dünyaevine girdi. Çift, öğleden sonra Sıla'nın evinde kıyılan nikah töreniyle evlendi. Sıla Gençoğlu'un nikah şahitiğini menajeri Serkan Güney ile müzik direktörü Burak Erkul yaparken, Hazer Amani'nin şahitliklerini ise Beyazıt Öztürk ile Kemal İnal yaptı. Sıla Gençoğlu, Özlem Süer imzalı gelinlik giyerken, Hazer Amani'ni damatlık tercihi Cavalli oldu.

Önceki gün evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinden ilk paylaşım geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazer Amani Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500

Yorumlar (21)

Mehmet Emin TEMİZKÖK (ANKARA):

Yuva yıkanın yuvası olmaz. . . !

37
6
yanıtYanıtla
emoxxx:

aşktan soğudum tiplere bak ya

29
9
yanıtYanıtla
eda:

sılayı çok severdim ama son yaptıklarından sonra bakmaya midem kaldırmıyor

24
6
yanıtYanıtla
MERVE:

aşırı iticiler abi ya, Sıla önceden hem güzel hem sempatik bir kadındı. Şuan resmen sevimsiz yüzüne bakınca mide bulandıran biri oldu

23
1
yanıtYanıtla
A.YAĞIŞ:

Ayıptır Söylemesi, çok TİPSİZ LER. .

yanıt9
yanıt2
buğra:

mutluluklar dilerim ama kocası yanında çocuk gibi. çift olarak yakışmıyorlar.

12
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sıla evlenince değişmiş o mkayaj kostüm gidince başka biri olmuş ne diyelim Allah mutlu mesut etsin

8
9
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Bana ne benim derdim bana yetiyor

12
1
yanıtYanıtla
Gulu:

Sevimsiz ikili

11
2
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

uzaktan yakından hiç alakaları yok.

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title