Haberler

    Önce Takım, Sonra Adaylık

    Ali Koç’un Başkan adaylığını açıklaması ve son olarak önceki gün bin 300 kongre üyesine yaptığı ve önemli mesajlar içeren konuşmanın ardından gözler Başkan Aziz Yıldırım’a çevrildi.

    SENAD OK

    Ali Koç'un Başkan adaylığını açıklaması ve son olarak önceki gün bin 300 kongre üyesine yaptığı ve önemli mesajlar içeren konuşmanın ardından gözler Başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi.

    Koç, konuşmasında projelerinden bahsettiği gibi yönetimi de bazı konularda açıkça eleştirmişti. Bu açıklamanın ardından Aziz Yıldırım'ın başkanlık adaylığı ile ilgili açıklama yapabileceği ifade ediliyordu.

    Yaptığımız araştırmalarda Başkan Yıldırım'ın resmi olarak bir açıklama yapmayı yakın zamanda düşünmediği ortaya çıktı.

    Yıldırım'ın, adaylığını açıklayan Ali Koç'un bu kararının erken bulduğu da belirtildi. Bu açıklama ile ilk kez kulüpte yaklaşık bir yıl önceden seçim konuşulmaya başladığını ifade ettiği öğrenildi.

    Kendisinin de benzer bir resmi açıklama yapması durumunda sürecin tamamen seçim maratonuna dönmesinden çekinen Başkan'ın, özellikle futbol takımının olumsuz etkilenmemesi için resmi açıklamayı seçimden kısa süre önce yapmayı planladığı ifade edildi.

    Yıldırım'ın özellikle ilk altı haftanın çok önemli olduğu ve burada kazanılacak puanların şampiyonlukta belirleyeceği olacağını düşünüyor. Bu nedenle bir yandan seçim çalışmaları yapsa da daha önemli mesaiyi futbol takımına harcıyor.

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title