Haberler

Önce Kadın Programına Altın Sabre Ödülü

Vodafone'un hayata geçirdiği "Vodafone Önce Kadın" programı, Uluslararası Sabre Ödülleri'nde (The Sabre Awards 2016) Altın Sabre ödülünü kazandı.

Vodafone'un hayata geçirdiği "Vodafone Önce Kadın" programı, Uluslararası Sabre Ödülleri'nde (The Sabre Awards 2016) Altın Sabre ödülünü kazandı.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone Türkiye'nin kadınlara fırsat eşitliği sağlayarak, toplumsal ve ekonomik hayata eşit katılımlarını desteklemek üzere başlattığı Vodafone Önce Kadın programı, Uluslararası Sabre Ödülleri'nde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birinciliğe layık görüldü.

Her yıl dünya çapında çok sayıda şirketin başvurduğu Uluslararası Sabre Ödülleri'nde kazananlar, Berlin'de gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı. Türkiye'de ilk kez kadınlara tek çatı altında bilgiye erişim, gelir ve iletişim fırsatları sunan "Vodafone Önce Kadın" programı, bu yıl 2 bin 400'ü aşkın başvurunun yapıldığı ödül programında Altın Sabre'nin sahibi oldu.

İletişim sektörünün analiz ve ölçümleme konusunda en önemli kurumlarından biri olan The Holmes Report tarafından 16 yıldır düzenlenen Uluslararası Sabre Ödülleri, bütünlük ve etkinlikte en üst seviyeye ulaşan halkla ilişkiler çalışmalarını her yıl 120'yi aşkın kategori altında ödüllendiriyor.

-"Ödül, çalışmalarımız için önemli bir motivasyon kaynağı olacak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler ve Çeşitlilik Direktörü Gizem Keçeci, Altın Sabre'yi bu yıl bir kez daha kazandıkları için oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Keçeci, şunları kaydetti:

"Vodafone olarak, Teknoloji Hayatın Hizmetinde yaklaşımımız doğrultusunda kadınlara katkı sağlayarak, onların sosyal ve ekonomik hayattaki varlıklarını artırmayı önceliklerimizden birisi olarak görüyoruz. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz Vodafone Önce Kadın programı ile 2013'ten beri kadınlarımızın sadece iletişim ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, ekonomiye katılımlarını ve girişimcilik fırsatlarından da faydalanmalarını destekliyoruz.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle sunduğumuz İlk6Yıl uygulamasının indirilme oranı 160 bini aştı. Ekonomi ve toplumların gelişmişliğinden bağımsız bir sosyal sorun olan kadına şiddete karşı geliştirdiğimiz Vodafone Kırmızı Işık uygulamamızla da bugüne kadar 300 bine yakın kadına umut ışığı olduk. Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta güçlendirilmesi için hayata geçirdiğimiz Vodafone Önce Kadın programının uluslararası çapta böyle saygın bir ödüle ikinci kez layık görülmesi bizi oldukça gururlandırdı. Kazandığımız bu ödül, Vodafone Önce Kadın programındaki çalışmalarımız için önemli bir motivasyon kaynağı olacak."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Berlin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title