Haberler

'Önce İşim Sonra Çocuk'

Vildan Atasever, Eşi Taylan Kılıç ile Bu Yıl Çocuk Yapmayı Düşündüklerini Yeni Projeler Nedeniyle Bunu Ertelediklerini Söyledi.

VİLDAN ATASEVER, EŞİ TAYLAN KILIÇ İLE BU YIL ÇOCUK YAPMAYI DÜŞÜNDÜKLERİNİ YENİ PROJELER NEDENİYLE BUNU ERTELEDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

Dizi çekimi nedeniyle Şanlıurfa'da bulunan Altın Portakal ödüllü Atasever kendisi için mesleğinin çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu: 'Eşimi seviyorum ve yuvamda mutluyum. Ancak mesleğim de benim için çok önemli. Sürekli yeni dizi ve film teklifleri alıyorum. Bu projeyi kaçırmak istemedim. Bundan sonra da oynamak istediğim bazı sinema projeleri var. Bu yıl çocuk yapmayı planlıyorduk ama ertelemeye mecburuz. Önce işim, sonra çocuk. Nasılsa daha genciz, her zaman çocuk yaparız.' Yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın üstlendiği dizide, Serdar Özer, Gökhan Atalay, Tamer Levent, Serpil Gül ve Meral Oğuz ile oynayan Vildan Atasever, şiddete uğrayan, horlanan, hakkında ölüm emri verilen genç ve güzel bir kadını canlandırıyor. ..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title