Haberler

"Ona Baktıkça İçim Açılıyor"

2008 yılında yaşama veda eden ünlü söz yazarı Aysel Gürel'in kızlarına bıraktığı vasiyet birer birer gerçekleşiyor. Sağlığında en sevilen şarkılarının bir araya toplandığı bir albüm yapmanın hayalini kuran Gürel'in bu isteği geçtiğimiz ay hayata geçti.

KANADA'DA SENARYO YAZIYOR

Ünlü sanatçıların Aysel Gürel şarkılarını seslendirdiği 'Ayselin' albümü piyasaya çıktı ve büyük ilgi gördü. Aysel Gürel'inbir başka vasiyeti ise Sezen Aksu'nun seslendirdiği 'Ünzile' şarkısının hikayesinin film olmasıydı. Müjde Ar annesinin bu vasiyetini yerine getirmek için çalışmaları hızlandırdı. Ünzile'yi beyazperdeye aktarmak için kolları sıvayan Ar, filmin senaryosunu yazmak için Kanada'ya gitti. Ünlü sanatçı bir yandan senaryo yazarken bir yandan da filmin oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı.

'NURGÜL'E BAKTIKÇA İÇİM AÇILIYOR'

Ünzile rolü için İranlı bir oyuncuyla görüşen Müjde Ar'ın filmde en çok görmek istediği ismin Nurgül Yeşilçay olduğu ortaya çıktı. Daha önce 'Eğreti Gelin' filminde Yeşilçay'ın kayınvalidesini oynayan MüjdeAr, "Nurgül Yeşilçay'a bayılıyorum. Ona baktıkça içim açılıyor. Filmde mutlaka olmasını istiyorum" diye konuştu.Ar, filmde çok küçük yaşta birkaç koyun karşılığı evlendirilen Ünzile'nin annesini oynayacak.

Kaynak: Bugün

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Aysel Gürel Müjde Ar Kanada İçim Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title