Haberler

Ömür Gedik, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanın Ölüm Haberini Gözyaşları İçinde Verdi

Güncelleme:

Murat Özdemir'in papağana uyguladığı işkence görüntülerini izledikten sonra olayın peşini bırakmayan ve papağanın sağlığına kavuşması için elinden geleni yapan Ömür Gedik, ölüm haberini gözyaşları içinde duyurdu.

Murat Özdemir'in papağanına yaptığı işkence görüntülerini izledikten sonra karakola giderek olayın yakından takip eden köşe yazarı Ömür Gedik, papağan Bahtiyar'ın ölüm haberini gözyaşları içerisinde duyurdu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Geceyi karakolda geçiren ve papağanın sağlık durumuyla yakından ilgilenen Gedik, yaşanan gelişmeleri de an be an sosyal medya hesabından paylaştı. Gedik, son olarak Bahtiyar papağanın ölüm haberini ağlayarak duyurdu.

Ömür Gedik, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanın Ölüm Haberini Gözyaşları İçinde Verdi

"HAYATA TUTUNAMADI, ÖLDÜ"

Sosyal medya hesabından çektiği videoyu yayınlayan Gedik, gözyaşları içinde, "Çok üzülerek bildiriyorum Jako hayata tutunamadı, öldü." dedi.

Ömür Gedik, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanın Ölüm Haberini Gözyaşları İçinde Verdi

TEDAVİDE İKİNCİ AŞAMAYA GEÇİLDİ DEMİŞTİ

Ömür Gedik, son olarak dün akşam yaptığı paylaşımla papağanın sağlık durumunun iyi olduğunu şu sözlerle duyurmuştu: "Güzel haber. Jako ameliyattan çıktı, durumu iyi. Sargılarında sorun yok, ayakta durabiliyor. Tedavideikinci aşamaya geçildi. Tünekten böyle bir selam çakıyor tüm sevenlerine. Dua eden, iyiliğini isteyen herkese, sizlere teşekkürler."

Ömür Gedik, Murat Özdemir'in İşkence Ettiği Papağanın Ölüm Haberini Gözyaşları İçinde Verdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (70)

Türk:

Doğu Türkistanda Gutada Yemende Suriyede Gazzede Bebekler Ölüyor Kimsede Bi Göz Yaşı Yok Ama İş Reklama Gelince Bir Papağan için Neredeyse Ulusal Yas İlan Edilecek.

19
3
yanıtYanıtla
yasinsahinsahiner:

yapılan olayı kesinlikle tasvip etmiyorum. ama düünyanın her yerinde masum insanlar ölüyor açlıktan hastalıktan savaştan ölüyorlar. kimse gık demiyor. bir papağan ölmüş herkes yas içinde. reklamdan başka bişey değil bunlar acıtasyon yapıp prim kasıyorlar

15
5
yanıtYanıtla
EREN:

ya kardeşim nereden biliyorsun boş yapmayın Allah''ınızı severseniz yardım edebildiğimize ediyoruz edemediğimize Allah yardım eder gözünü seviyim kendi ülkemize bakalım lütfen

yanıt2
yanıt2
gri:

yahu insanların herhangi bir canlıya yaptığı işkenceyi neden hemen yok ac ınsanlar var yok masumlar öluyor dıye başka yöne cekıyorsunuz ki. ınsan olan her canlının ölümüne üzülebilir. papağan diye küçümsediğiniz canlıyıda Allah yarattı senden bir farkı yok

yanıt0
yanıt1
fırat:

Allah belanızı versin ne papağanmış be insanlar ölüyor yemende umrunuzdamı

17
3
yanıtYanıtla
kaşif:

ne papğanmış beeee, tamam bir canlı anlıyorum ama ülkede o kadar acı çekenler varki, onları gündeme getirin, papağan üzerinden pirim yapmaya çalışan salaklar. . . .

16
4
yanıtYanıtla
ANONİM:

Allah seni ve senin gibi insanlara en kötü acıları çektirsin

yanıt0
yanıt0
HAYVANLARI SEVEN Y:

KADIYA SORUNEVET KARDEŞİM ŞEHİTLERİMİZ İÇİNDE AĞLIYORUMVE ÜZÜLÜYORUM ONLAR BİZİM VATANIMIZI KORUMAK İÇİN ŞEHİT OLDULAR HEM NE BİÇİM BİR SORU BU BEN BÜTÜN CANLILARI SEVERİM AMA KORUMASIZ BİR KUŞU İŞKENÇE EDEREK ÖLÜMÜNE SEBEB OLAN İNSANADA YORUMSUZ KALAMAZDIM. SİZİNDE HAYVANLARA KARŞI BİRAZ SEMPATİ VE AÇIMA DUYGUSU OLMASINI DİLERİM. HAYVANLARI SEVMEYEN İNSANLARIDA SEVMEZ DİLERİM SİZE İYİ BİR AÇIKLAMA YAPTIM SAYGILARIMLA

15
0
yanıtYanıtla
......:

Ne alakası var lan askerle? Burada zulme uğrayan bir hayvan var tabii ki üzücü... Kıyaslama yanlış

10
3
yanıtYanıtla
Doktor:

SİZİ SAHTEKARLAR. . . . HAYVANIN ÖLÜMÜNÜ BİLE İSTİSMAR EDERSİNİZ. . REKLAM PEŞİNDE KOŞARSINIZ. . .

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title