Haberler

    Omnichannel Day

    Omni-Channel;Kullanıcıların, u¨ru¨n veya hizmete ulas¸abilmeleri ic¸in, tu¨m platformlarda tek bir deneyimin yas¸atıldıgˆı, bireysel ihtiyac¸ları odak noktasına alan pazarlama veya hizmet s¸eklidir.Omni-Channel, tu¨keticilerin o¨nce bir kanalda bas¸ladıgˆını sonra karar vermek ve satın alımı.

    Omni-Channel;

    Kullanıcıların, u¨ru¨n veya hizmete ulas¸abilmeleri ic¸in, tu¨m platformlarda tek bir deneyimin yas¸atıldıgˆı, bireysel ihtiyac¸ları odak noktasına alan pazarlama veya hizmet s¸eklidir.

    Omni-Channel, tu¨keticilerin o¨nce bir kanalda bas¸ladıgˆını sonra karar vermek ve satın alımı gerc¸ekles¸tirmek ic¸in digˆer kanallara baktıgˆını var sayar. Kullanıcıların satın alma veya hizmet edinme yolculugˆunda, kanallar arasında akıcı/kesintisiz iletis¸im, kullanıcıların yas¸ayacagˆı her deneyimin birbiriyle tutarlı olması, gu¨zel bir deneyim ic¸in hayati o¨nem tas¸ır. Tu¨m kanallarda aynı deneyimin yas¸atılmasına odaklanan bu strateji, kullanıcı davranıs¸ları ile s¸ekillenmekte ve gelis¸mektedir.

    Bu noktadan hareketle, firmaların Omnichannel stratejilerine servisler tasarlayarak dahil olan Userspots, bu dahiliyetini Omnichannel Day ile artırmayı amac¸lıyor.

    Bankacılık, finans, e-ticaret, sagˆlık, hizmet, yazılım gibi farklı sekto¨r ve kurumlardan alanında uzman/karar verici davetlilerin tam gu¨n boyunca etkinlik alanında olacagˆı "Omni-Channel Day" bulus¸masında sizi de aramızda go¨rmekten bu¨yu¨k mutluluk duyacagˆız.

    Yapılan kayıtların ön kayıt olduğunu, değerlendirme sonrasında katılımcılarımıza bireysel davetiye iletileceğini belirtmek isteriz.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title