Haberler

Ömeroğlu, Öğrencilerle Buluştu

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, üniversiteli öğrencilere konferans verdi.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, üniversiteli öğrencilere konferans verdi.

Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi'nde öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ömeroğlu, yaptığı konuşmada, bir dönem Oltu'da okuduğunu söyledi.

Ömeroğlu, "Okul yıllarından bu yana gelecekte güzel bir iş yapmayı planlıyordum. Ortaokul yıllarında da takvim satarak ticarete başladım. İlk ticari deneyimim ise çekirdek ve kartpostal satarak gerçekleşti. Hedefim hukuk okumaktı ama İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi okumak nasip oldu. Öğrencilik dönemlerimde iktisat mezunları ne iş yapar diye araştırmaya başladım. Çünkü bazen yokluklar sizi başka şeyleri çabalamanıza vesile olabilir. Bütün bunlara rağmen hayalini kurduğum her şey bana nasip oldu. Eminim ki sizlerin arasından da geleceğe damga vuracak kişiler çıkacak." şeklinde konuştu.

Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslan Gülcü, konferansa katılan Ömeroğlu'na teşekkür ederek plaket verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Palandöken Ak Parti Oltu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title