Haberler

Ömer Toprak Kararını Verdi!

Bayer Leverkusen'in genç ve yetenekli defans oyuncusu Ömer Toprak, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı.

Bayer Leverkusen'in genç ve yetenekli defans oyuncusu Ömer Toprak, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı.

Alman basınına açıklamalar yapan Toprak, "Çok uzun süre düşündüm ve benim için zor bir karar oldu. Yakın çevrem ve ailemle görüştükten sonra en doğru kararın Türkiye'yi seçmek olacağına karar verdim. Almanya'nın benim için önemi büyük. Ancak kalbimin sesini dinledim ve Türkiye'yi tercih ettim" dedi.

2009 yılnda karting yaparken kaza geçirip uzun bir süre sahalardan uzak kalan oyuncu, bu dönemde Türk Milli Takım yetkililerinin kendisiyle yakından ilgilendiklerini ve verdiği kararda bunun da büyük bir önemi olduğunu belirtti.

Ömer Toprak kimdir?

Toprak, futbola TSB Ravensburg'un altyapısında başladı.2005'te Freiburg'a geçerek uzun süreli Freiburg kariyerine başladı. 2 yıllık altyapı kariyerinden sonra 2007'de profesyonel sözleşme imzaladı. Freiburg'da 68 maça çıkan oyuncu 4 de gol attı. 2011-12 sezonunda se Bundesliga ikincisi Bayer Leverkusen, 3 milyon euroluk bedelle genç oyuncuyu renklerine bağladı. Kendisi halen Leverkusen forması giymekte.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title