Haberler

Ömer Dedenin Zorlu Yaşam Mücadelesi

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 23 yıldır ailesinden ayrı yaşayan 80 yaşındaki Ömer Dalgıç, suyu ve camı kırık bir dükkanda 2 yıldır hayatını sürdürmeye çalışıyor.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 23 yıldır ailesinden ayrı yaşayan 80 yaşındaki Ömer Dalgıç, suyu ve camı kırık bir dükkanda 2 yıldır hayatını sürdürmeye çalışıyor.

Tek odalı bir dükkanda yaşayan "Şoför Ömer" lakaplı emekli Ömer Dalgıç, huzurevinde veya güzel bir evde yaşamak istiyor. 40 sene şoförlük yaptığını kaydeden Dalgıç, "Yaşım 80, burada yaşıyorum şimdilik. Ev bulamadım. Kiralık aradım ama yok. Buraya da para veriyorum. Bekara ev yok. Şimdi yaz. Burada yaşanır mı oğlum? Su yok, ne yapalım? Ev arıyorum, bir tane ev var, onunla anlaşabilirsek iyi. Mutfağı var, banyosu var, tuvaleti var" dedi.

"ALLAH DÜŞÜRMESİN"

Hiç kimsenin aramadığını söyleyen Dalgıç, "Hiç arayan yok oğlum. Ne yapayım. Ben de bilmiyorum, nedenini bilmiyorum. Kavga yok, gürültü yok. Yemeği yedim kahveye çıktım. Kahveden geldim kapıya. Kapının dışında kaldım. Eve sokmadılar. Zor olsa ne olacak. Eve sokan mı var? Allah düşürmesin. Namerde muhtaç etmesin. Torunları tanımam. Çocuklarımın hepsi büyük. 4 erkek 3 kız hepsi evli. Takip ediyorlar, benim yaşayıp yaşamadığımı" şeklinde konuştu.

(Kaner Akaner /İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Lüleburgaz Kırklareli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title