Haberler
Güncelleme:

Ölüp yeniden dirildiğini söyleyen kadın, cehennemdeki odayı anlattı: Korkunç şeyler gördüm

2000 yılında akciğer yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan ve ardından komaya giren Kathy McDaniel isimli kadın, öldükten sonra yeniden dirildiğini söyledi. Kendini bir anda cehennemde bulduğunu anlatan Kathy, "İblis ellerini kavuşturmuş insanları bekliyordu. Bir odaya girdim ve odada kadınlar vardı. Durumları gerçekten çok kötüydü, işkenceye uğrar gibi bir haldeydiler. Hemen odadan geri çıktım" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Adem birinci:

Küçükken kilisede papazın anlattıkları bilinçaltına yerleşmiş ve ameliyatta narkoz verildiğinde bu bilinçaltında ki hayali varlıklar ve olaylar açığa çıkmış ama kadın bunun farkında değil...banada narkoz verildiğinde kendimi star gate uzay gemisinde mr spok la konuşurken bulmuştum ama kendime geldiğimde bir hemşire bana iri gözlerle gülümsüyordu :)))

344
39
yanıtYanıtla
Amokachi:

Cehennem diye bir şey yok ki. Olmayan yeri nasıl gördün? Bunların hepsi Arap kültürü...

24
122
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Kur'an-ı Kerim de ki ayetleri nasıl açıklayacaksın? 1500 yüz yıl önce yazılmış ve bugünleri nasıl anlatmış? iki denizin birleşmediğini yazmış sen daha şimdi keşfettin o iki denizin birleşmediği yeri. tesadüfen olamaz. onca varlık onca canlı. kainat uzat, dünya ve gezegenleri sıralı şekilde binlerce yıl durması. zaman kavramı, tesadüf mü bir kelime üretmişsin tesadüf diye onun arkasına sığınıp inkar ediyorsun. hiç bir şey tesadüf değil. insanlık tarih boyunca yaratanı araması da mı tesadüf?

yanıt7
yanıt1
Solomon Kane:

ne yazık ki islamın bir parçası veya uygulaması sandığımız çoğu şeyler arap kültür ve gelenekleridir lakin cennet cehennem konusunda hemfikir değilim

yanıt0
yanıt0
YOĞURTÇU :

ABLAYA VERDİKLERİ MAL SAĞLAMMIŞ.CEHENNEMDE DURMAMIŞ ORADAN CENNETE GEÇMİŞ , :))

54
4
yanıtYanıtla
Kimbel:

Hırıstıyanlıkta ve müslümanlıkta cennet cehennemden bahsadiliyor bunun nedeni ise insanların ahlakına etki yapmak yani insanları insan yapmak öldükten sonra tekrar dirilip dünyaya gelen yok olsa bile narkozdan kalkmak gibi bir durum

17
14
yanıtYanıtla
prf.dr. 07:

Hiç şaşırmadım... Allah ve Resulü 1400 sene evvel söyledi...biz inandık kâfir inanmadı.simdi de korkmuş....bence hemen müslüman olsun tövbe etsin belki Allah merhamet eder....yoksaaaa...o gördüğü cehenneme girecek... müslüman bunu biliyor ve iman ediyoruz..

17
9
yanıtYanıtla
Erkan Bayatlı:

Sur üflendi mi ki cennet ve cehennem açık olsun. salla bacım salla kafada kur kur salla kitabı alan keriz bulunur elbet

19
2
yanıtYanıtla
adem :

OH NE GÜZEL BENDE ÖLÜNCE ÖYLE YAPACAĞIM ÖNCE CEHENNEMİN KAPISINA GİDİP BAKACAĞIM SONRA SONSUZ CENNETİN SEFASINI SÜRECEĞİM YAW ALLAH AŞKINA TERKET DÜNYAMIZI KİTAP SATMAK İÇİN BİR BAHANE BUNLAR İNANAN SALAKLAR VARMI ACABA KİTABIN SATIŞINA BAĞLI :)

16
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kitap satmanın yeni yöntemini keşfetmiş uyanık teyze ..))

15
2
yanıtYanıtla
Fakır:

saçmalamayınca o kitap satılmazdı zaten

14
1
yanıtYanıtla
Şehmus Galaycı:

Bilinçaltı o başka bir şey aramayın.

6
4
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

EEEE MADEM CENNETE GİTTİN BİR ARAZİ KENDİNE TAHSİS ETTİNMİ BİR YAZLIK BİRDE KIŞLIK.

5
4
yanıtYanıtla
vegabond:

yahya nerden buluyon bu gereksiz haberleri

8
0
yanıtYanıtla
perforje:

al sana cennet bak aha burda gördünmü al bak

6
0
yanıtYanıtla
Müdessir Östüzün:

Allah bilir sende boş konuşuyor sun

4
1
yanıtYanıtla
Solomon Kane:

rüya bahane kitap satmak için hikaye şahane illaki alan tonla keriz olacaktır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title